Mano Gargždai



Po atkaklios kovos pergalę šventė Gargždų „Ledžingos-2“ komanda

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Gargždų „Ledžingos-2“ komanda. Komandos nuotr. Gargždų „Ledžingos-2“ komanda. Komandos nuotr.

     Pirmadienio vakarą buvo sužaistos „Žemaitijos ledo" čempionato Didžiosios taurės rungtynės tarp Gargždų „Ledžingos-2" ir Kretingos „Grifų" komandų. Pirmoji ekipų akistata baigėsi itin rezultatyviai – 9:6 kretingiškių pergale.


     Antrose rungtynėse įvarčio ilgai laukti neteko: jau pirmąją rungtynių minutę gargždiškiai po tolimo N.Kotliarov smūgio išsiveržė į priekį 1:0. Septintą pirmo kėlinio minutę V.Bogdanov rezultatą išlygino 1:1. Dar po akimirkos iš aikštės antrą kartą buvo pašalintas pirmo „Ledžingos-2" įvarčio autorius. Lyg to būtų negana, už „maištą" ant nubaustųjų suolelio pastarasis dar buvo nubaustas 10 minučių drausmine nuobauda. „Grifų" pirmo įvarčio autorius pasinaudojo kiekybine persvara ir rezultatas tapo 1:2. Gargždų komandos žaidimas šiek tiek sutriko, o pirmo kėlinio pabaigoje vėl susidariusia kiekybine persvara pasinaudojo kretingiškis R.Šalajev ir rezultatas tapo 1:3.


     Antrąjį kėlinį kretingiškiai pradėjo atsipalaidavę, tuo tarpu gargždiškiai, išklausę trenerio motyvacinės kalbos, susitvarko su jauduliu ir D.Matula pasinaudodamas dauguma rezultatą sušvelnino. Kėlinio viduryje aikštės viduryje padarytą klaidą A.Sapožnikov pavertė įvarčiu ir rezultatą išlygino 3:3. „Grifai" vis neatsigaudami nuo lengvo šoko ir kėliniui besibaigiant dar kartą smarkiai suklydo gynyboje, o gargždiškis J.Kalinin ir vėl atstato šeimininkų persvarą 4:3.


     Trečiajame kėlinyje abi komandos ėmė žaisti kiek ramiau. Viena kiekybine dauguma kretingiškiai nepasinaudojo, tačiau antrosios progos nepraleido: po J.Gorelio įvarčio rezultatas tapo lygus. Likusį trečio kėlinio laiką abi komandos išnaudojo ramiai gynybai ir bent taško išlaikymui.


     Per standartinę baudinių seriją nei vienai iš komandų įvarčio pelnyti nepavyko. Papildoma serija D.Matulos dėka sėkmingiau susiklostė Gargždų „Ledžingos-2" komandai, kuri iš rungtynių „išsivežė" du taškus.


     Vasario 2 d. 22 val. Klaipėdos „Akropolyje" vyks „Žemaitijos ledo" čempionato Mažosios taurės varžybos, kuriose susikaus Gargždų „Ledžinga" ir Klaipėdos „Toras".

 

Turnyrinė lentelė:

 

Gargždų „Ledžinga" nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 385 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,