Mano Gargždai



Savivaldybės vadovų darbotvarkėse – kino teatro reikalai ir išvyka į Vilnių

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

     Naujienų portalas mano-gargzdai.lt tradiciškai kviečia pažvelgti, ką šią savaitę veiks Savivaldybės vadovai.


     Šiandien vienas pagrindinių vadovų darbotvarkių klausimų – pasitarimas su Gargždų kultūros centro vadovais dėl „Minijos" kino teatro veiklos tobulinimo. Jame dalyvavo meras V.Dačkauskas ir mero pavaduotoja R.Cirtautaitė, taip pat Savivaldybės administracijos direktorius Č.Banevičius bei jo pavaduotoja L.Liutikienė.


     Meras Vaclovas Dačkauskas ketvirtadienį 10 val. susitiks su UAB „Dujų sfera" vadovais dėl rengiamų detaliųjų planų ir žemėtvarkinių projektų. 17 val. jis planuoja dalyvauti „Europos burių 2014" apdovanojimo renginyje Vilniuje.
Penktadienį 11.30 val. AB „Klaipėdos nafta" posėdžių salėje jis dalyvaus Suskystintų gamtinių dujų terminalo projekto įgyvendinimo komisijos posėdyje.


     Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė šią savaitę lankysis seniūnijose.


     Administracijos direktorius Česlovas Banevičius antradienį 14 val. dalyvaus Strateginio planavimo darbo grupės posėdyje, o penktadienį 10 val. – Karjeros valstybės tarnautojų tarnybinės veiklos vertinimo komisijos posėdyje. Šią savaitę jis taip pat planuoja apžiūrėti, kaip vykdomi darbai renovuojamuose objektuose.


     Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė rytoj, antradienį, taip pat dalyvaus Strateginio planavimo darbo grupės posėdyje, o trečiadienį 10 val. pirmininkaus darbo grupės posėdžiui dėl Europos paveldo dienų renginių organizavimo.
14 val. jos laukia susitikimas su Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos Klaipėdos rajono susivienijimo atstovais, o 15 val. pirmininkavimas darbo grupės posėdžiui dėl Priekulės seniūnijos Dituvos kaimo gyventojų rašto nagrinėjimo.
L.Liutikienė ketvirtadienį taip pat vyks į Vilnių – 17 val. ji dalyvaus „Europos burių 2014" apdovanojimo renginyje.

 

     Administracijos direktoriaus pavaduotojas Vidmantas Buivydas antradienį 8.30 val. pirmininkaus Viešųjų pirkimų komisijos posėdžiui. 9 val. jo darbotvarkėje numatytas pasitarimas su seniūnais dėl viešųjų darbų reikalų. 14 val. jis pirmininkaus Strateginio planavimo darbo grupės posėdžiui.

Trečiadienį 8.30 val. Vidmantas Buivydas pirmininkaus Viešųjų pirkimų komisijos posėdžiui, o 14 val. pasitarimui dėl Dituvos pagrindinės mokyklos pagalbinio pastato ir Žadeikių kultūros namų projektavimo darbų.
Ketvirtadienį 17 val. jis taip pat planuoja dalyvauti „Europos burių 2014" apdovanojimo renginyje Vilniuje.
Penktadienį 9 val. Administracijos direktoriaus pavaduotojas organizuoja kuruojamų skyrių vadovų pasitarimą.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 242 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,