Mano Gargždai



Gargždų modeliuotojai toliau stebina laimėjimais

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Prano Sungailos nuotrauka. Prano Sungailos nuotrauka.

Vasario 12-16 dienomis 12 modeliuotojų iš Lietuvos (Gargždų, Klaipėdos, Kauno, Vilniaus) viešėjome Brno, kur vasario 13-14 dienomis vyko popierinių modelių konkursas „Papírové Království 2015“. Be to, dar buvo paimti kelių modeliuotojų, nevažiavusių į šią kelionę, darbai.

 

Ne tik dalyvavome konkursinėje programoje, bet ir pavaikščiojome po Brno senamiestį, kuris yra labai sutvarkytas ir prižiūrėtas. Aplankėme Žaislų muziejų, įsikūrusį buvusiuose miesto gynybiniuose vartuose. Taip pat labai patiko Technikos muziejus, kuriame vienas aukštas skirtas įvairių reiškinių demonstravimui, eksperimentams. Taip pat buvome nusileidę į požeminį kaulininką po viena iš bažnyčių.

  

Architektūros modelių klasėje, jaunių grupėje, pirmąją vietą laimėjo Vaiva Venckauskaitė („Vaivorykštės“ gimnazija), antrąją – Šarūnas Bartkevičius (Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro stendinio modeliavimo būrelis ir „Vaivorykštės“ gimnazija). Didžiosios architektūros klasėje, jaunesnių vaikų amžiaus grupėje, ketvirta liko Brigita Ronkytė (Gargždų VJLC), penktas – Domas Dragūnas (Gargždų VJLC). Didžiosios kelių technikos klasėje, jaunesnių vaikų amžiaus grupėje, pirmąją vietą užėmė Aivaras Žutautas (Gargždų VJLC) ir Perdirbtų modelių klasėje, suaugusių amžiaus grupėje, pirmąją vietą užėmė stendinio modeliavimo būrelio vadovas Pranas Sungaila (Gargždų VJLC) ).

Kelionė paliko daug malonių įspūdžių.

 

Kelionės akimirkos – Prano Sungailos nuotraukose (daugiau nuotraukų – ČIA ir ČIA):

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 282 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,