Mano Gargždai



Trečiadienį prasideda išankstinis balsavimas savivaldos rinkimuose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Jau visai netrukus, kovo 1-ąją, vyks savivaldos rinkimai. Tikrąją rinkimų dieną negalėsiantys balsuoti rinkėjai, tai galės padaryti jau trečiadienį.

 

Balsavimas iš anksto vyks savivaldybėse vasario 25 d., trečiadienį, ir vasario 26 d., ketvirtadienį, nuo 8 iki 20 val. Klaipėdos rajone norintieji balsuoti iš anksto tai galės padaryti Savivaldybės Metrikacijos skyriaus salėje (Klaipėdos g. 2, Gargždai).

Nepamirškite asmens dokumento. Patartina atsinešti ir rinkėjo kortelę. Jei negavote ar ją praradote,  galite atsispausdinti internete, adresu https://paslaugos.vrk.lt/pazymejimas/. Ją bus galima atsispausdinti ir rinkimų vietoje.

  

Trečiadienį prasideda ir balsavimas specialiuose paštuose. Jis vyks vasario 25–27 d. nustatytomis darbo valandomis. Pašto darbuotojui, išduodančiam rinkimų dokumentus, reikės pateikti rinkėjo kortelę ir pasą ar kitą rinkėjo asmenybę patvirtinantį dokumentą.

Balsuoti specialiuose paštuose gali tik rinkėjai, kurie dėl sveikatos būklės ar amžiaus yra sveikatos priežiūros (išskyrus ambulatorines), socialinės rūpybos ar globos įstaigose arba atlieka privalomąją karo tarnybą ir todėl negali atvykti balsuoti į rinkimų apylinkę, arba atlieka tikrąją karo tarnybą, valstybės tarnybą ar dirba pagal darbo sutartis tarptautinėse karinėse operacijose užsienyje, arba atlieka arešto ar laisvės atėmimo bausmę ar yra areštinėse, tardymo izoliatoriuose (sulaikymo namuose).

Užsienyje esančiuose kariniuose vienetuose balsuojama paštu Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) nustatyta tvarka krašto apsaugos ministro teikimu.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 263 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,