Mano Gargždai



Nuoširdi padėka rinkėjams

Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
 Skiriu šį gėlės žiedą visiems, savo svarbų balsą patikėjusiam man. Nuoširdžiai Jums dėkoju už palaikymą ir pasitikėjimą Skiriu šį gėlės žiedą visiems, savo svarbų balsą patikėjusiam man. Nuoširdžiai Jums dėkoju už palaikymą ir pasitikėjimą

     Norime padėkoti Klaipėdos rajono gyventojams už pasitikėjimą ir balsus, atiduotus mums, socialdemokratams – dirbantiems žmonėms ir dėl žmonių.
     Jūsų išreikštas pasitikėjimas skatina ir toliau dirbti kokybiškai, tikslingai bei užtikrintai. Kiekvienas balsas mums – įvertinimas už jau nuveiktus darbus, siekis puoselėti savivaldą, užtikrinti rajono žmonių teises ir laisves.


     Dėkojame visiems ir kviečiame savo nuomonę išreikšti antrajame rinkimų ture. Tik Jūsų balsų dėka mes galėsime įgyvendinti idėjas, kurios tiesiogiai prisidės prie kiekvieno iš Jūsų gerovės.
     Pažadu, kad aš ir mano komanda pateisinsime Jūsų lūkesčius – dirbsime demokratiškai, atvirai, atsakingai bei patikimai!

     Skiriu šį gėlės žiedą visiems, savo svarbų balsą patikėjusiam man. Nuoširdžiai Jums dėkoju už palaikymą ir pasitikėjimą.

 

Klaipėdos rajono meras Vaclovas Dačkauskas bei Klaipėdos rajono skyriaus socialdemokratų komanda

Užsakymo nr. PR 07. Politinė reklama bus apmokėta iš LSDP Klaipėdos rajono skyriaus rinkimų kampanijos sąskaitos.

16 komentarai

  • Veidoskaita tas pats kaip ir horoskopai :)))

    Pranešti ;))) Ketvirtadienis, 2015 kovo 05 11:01 Komentaro nuoroda
  • Nuleisti lūpų kampučiai – ženklas, kad žmogus linkęs niurgzti, nuolat prastos nuotaikos ir pesimistiškas. Jis išgyvena dėl nemalonumų ir labai ima į širdį. Tokios formos lūpų turėtojai sunkiai pakelia nemalonius savo gyvenimo momentus: nusivylimus, neišsipildžiusius lūkesčius ir svajones. Dažnai nepajėgia įveikti netikėtai susiklosčiusių sudėtingų gyvenimiškų situacijų. Tokie lūpų kampučiai liudija ir apie žmogaus nuolatinius įtarinėjimus bei nepasitikėjimą kitais žmonėmis. Mat jis įpratęs žiūrėti į aplinkinius iš viršaus, dažnai juos smerkdamas ir menkindamas. Nors dažniausiai po tuo slepiasi jo didelis nepilnavertiškumo kompleksas nuo patirtos vaikystėje skriaudos ir žiauraus aplinkinio elgesio. Kai vaikui trūksta meilės ir šilumos, kai jis nuolat kitų kritikuojamas, todėl suaugęs ir nori pasijusti esantis aukščiau už kitus. Žmogus su nuleistais lūpų kampučiais labai nori būti pripažintas, jam nuolat stinga dėmesio ir meilės. Todėl jo paties uždavinys – pamilti ne tik save, bet ir kitus žmones. Be to, labiau pozityviai galvoti ir pastebėti gyvenime daugiau gerų dalykų. Nes negatyvios mintys pirmiausiai griauna jo paties gyvenimą.

    Pranešti Veidoskaita Ketvirtadienis, 2015 kovo 05 10:03 Komentaro nuoroda
  • Na dar karta sakau,is rezultatu matome,kad labiausiai pasitikima dabartiniu meru ir ypac juo pasitiki gargzdiskiai..Juk nesunku atsiversti balsavimo rezultatus ir pamatyti kas ir uz ka balsavo.Viskas atsispindi balsavimo rezultatuose.Cia diskusija ir baigta. Taskas.

    Pranešti mmm Trečiadienis, 2015 kovo 04 17:14 Komentaro nuoroda
  • Prie ko čia tie ne du kandidatai? Gi galėjai balsuoti už kurią nori partiją, o mero rinkimuose išreikšti palaikymą dabartiniu metu. Tik kažkodėl didžioji dauguma tokio kelio nesirinko. Gal visgi ne viskas gerai toje savivaldybėje ir tuose pačiuose Gargžduose?

    Pranešti aga Trečiadienis, 2015 kovo 04 16:50 Komentaro nuoroda
  • bet nepamirskim,kad kandidatu buvo ne du, juk ne vienas vaclovas ir audrone kandidatavo,o patenkintu dabartiniu meru iki siol buvo daugiausia.Kaip antrame ture bus-matysime,bet kai kuriu zmoniu cia komentarus tiesiog geda skaityti,kaip jau rasiau, kartais geriau patyleti..

    Pranešti mmm Trečiadienis, 2015 kovo 04 16:43 Komentaro nuoroda
  • mmmmm, tai anot tavęs 12018 rajono gyventojų yra liberalai? Nes jie nebalsavo už Dačkauską, o rinkosi kitus variantus. O juo patenkinti buvo tik 3841. Ar tie skaičiai nieko nereiškia?

    Pranešti aga Trečiadienis, 2015 kovo 04 16:27 Komentaro nuoroda
  • matosi,kad dauguma komentatoriu cia liberalai, kurie puola mera, bet nezinia uz ka. Vienam nuotrauka negera,kitam kazkas kitas,verciau patyletumete,butu protingiau . Sekmes Jums Vaclovai antram rinkimu ture , butinai Jus palaikysiu.

    Pranešti mmmmm Trečiadienis, 2015 kovo 04 15:27 Komentaro nuoroda
  • Gaila, labai būtų gaila, kad ir toliau rajoną valdytų uždaroji akcinė bendrovė :-(

    Pranešti moteri Trečiadienis, 2015 kovo 04 14:33 Komentaro nuoroda
  • Juokingai atrodo ta Jūsų gėlė, pigus reklaminis triukas. Geriau nebūtumėt savęs taip išjuokęs...

    Pranešti Rimas Trečiadienis, 2015 kovo 04 14:10 Komentaro nuoroda
  • Ponas Ed, visu pirma, tai mano komentaras buvo apie Dackausko "sypsena", o ne apie tai koks jis blogas, taip kad nepersistenkite ginti savo numyletinio be reikalo. Antra, Klaipedos rajonas nesusideda vien is Gargzdu miesto, jusu ziniai. Jeigu jums kiema giminiu pagalba Dackauskas sutvarke, tai nereiskia kad jis geras meras. "Sekmingai tvarkosi" jusu nuomone, tai nieko nedaro, taip?

    Pranešti Aliona Trečiadienis, 2015 kovo 04 13:54 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 446 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,