Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kandidatai į merus A.Balnionienė ir V.Dačkauskas susigrums viešuose debatuose

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Pirmuosiuose viešuose debatuose dalyvavo visi septyni pirmojo turo kandidatai į merus. Ketvirtadienį akistaton stos A.Balnionienė ir V.Dačkauskas. G.Muldarytės nuotr.  Pirmuosiuose viešuose debatuose dalyvavo visi septyni pirmojo turo kandidatai į merus. Ketvirtadienį akistaton stos A.Balnionienė ir V.Dačkauskas. G.Muldarytės nuotr.

Neapsisprendžiate, kas būtų tinkamesnis vadovas Klaipėdos rajonui? Kovo 12 d., ketvirtadienį, 18 val. atvykite į Gargždų muzikos mokyklą, kur vyks kandidatų į merus vieši debatai. Į akistatą stos Audronė Balnionienė ir Vaclovas Dačkauskas.

     

Po kovo 1 d. vykusių savivaldybių tarybų ir merų rinkimų paaiškėjo, jog Klaipėdos rajone, kad būtų išrinktas meras, prireiks antrojo turo. Jame dalyvaus dabartinis meras, socialdemokratas Vaclovas Dačkauskas ir Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio iškelta kandidatė Audronė Balnionienė. Pakartotiniai rinkimai vyks kovo 15 d., sekmadienį.

                   

Naujienų portalo „Mano Gargždai“ ir Klaipėdos rajono laikraščio „Banga“ organizuojamuose viešuose debatuose turėsite puikią progą užduoti A.Balnionienei ir V.Dačkauskui rūpimus klausimus, išgirsti jų atsakymus į keblius klausimus ir, svarbiausia, nuspręsti, kuris kandidatas nusipelnė Jūsų balso ir vadovauti Klaipėdos rajonui ateinančius ketverius metus.

 

debatai plakatas

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,