Mano Gargždai



Prie Dovilų žaidimų ir treniruoklių aikštelės – pokyčiai

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Klaipėdos rajono gyventojai – akyli. Jie pastebi visas permainas. Vienam jų pro akis nepraslydo ir parūpo, kodėl aplink Dovilų žaidimų ir lauko treniruoklių aikštelę yra suarta teritorija.

 

Į redakciją kreipėsi rajone gyvenantis Žydrūnas Čėsna, kuris pastebėjo pokyčius Doviluose.

„Aplink treniruoklius ir sūpynes viskas suarta. Įdomu, kokiam tikslui...“ – domėjosi vyras.

Dovilų bendruomenės pirmininkė Šarūnė Petruškevičienė nuramino ir informavo, kad prie treniruoklių ir žaidimų aikštelės vyksta žemės lyginimo darbai, nes ši erdvė buvo labai nelygi, susidurta su problemomis pjaunant žolę.

Pasak Š.Petruškevičienės, ši žmonių pamėgta vieta bus gražinama: ketinama išarti ir iškultivuoti žemę, taip pat užsėti žolę ir išlyginti. Pastaruosius darbus, kaip pasakojo bendruomenės pirmininkė, visų gerovės labui geranoriškai atlieka ūkininkas Vilius Žiogas.

 „Girininko Arūno Samoškos pagalba bus parūpinti mediniai rąstai. Jie bus panaudoti automobilių stovėjimo aikštelei įrengti. Vaikų žaidimų aikštelėje iki vasaros tikimės pastatyti nedidelę pavėsinę vaikams, šalia aikštelės atlikti nors mažos teritorijos apželdinimą dekoratyviniais augalais. Taip pat ieškome galimybių pastatyti mažuosius futbolo vartus, ant suoliukų sumontuoti šaškių žaidimo lentas“, – vardijo Š.Petruškevičienė.

Visi darbai atliekami bendruomenės ir seniūnijos iniciatyva. Š.Petruškevičienė kalbėjo, kad, kai užaugs žolė, bus įrengta automobilių stovėjimo aikštelė, bus daug geriau ir gražiau – tereikia kantrybės.

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 238 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,