Mano Gargždai



„Vaivorykštės“ gimnazistai – akcijos „Darom“ įgyvendintojai

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Dalyvių nuotrauka. Dalyvių nuotrauka.

Jeigu Jūsų kas paklaustų, kokioje aplinkoje norite gyventi – nedvejodami atsakytumėte, kad gražioje, saugioje, švarioje. Turbūt išgirstumėte ir kitą klausimą, o kas tokią erdvę turėtų sukurti? Nežinau, ar ir šįkart atsakymas atskristų žaibiškai, bet labai tikiu išgirsti, jog patys turime rūpintis gražesnės bei tvarkingesnės aplinkos kūrimu. Tam, regis, ir sumanyta  akcija „Darom“. Ji, mano žiniomis, vyksta jau visame pasaulyje, sumanymą palaiko jau daugiau negu 100 pasaulio valstybių.

 

Akcija ,,Darom“ skatina atkreipti dėmesį ne tik į šiukšlių rinkimą, aplinkos gražinimą,  bet ugdo ir  savanorystės  bei pilietiškumo jausmą. Visa tai ir nuteikė balandžio 10 dieną Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazistus –  kaip ir kiekvienais metais –  dalyvauti aplinkos tvarkymo akcijoje „Darom 2015“.

Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazistai buvo pasiskirstę darbuotis po įvairias vietas: V. Gaigalaičio globos namų kapines,  globos namų teritoriją, kapines Žemaitės gatvėje, Koplytstulpio teritoriją Kvietinių gatvėje. Be abejo, tvarkė ir gimnazijos teritoriją. Oras veiklai gamtoje buvo palankus, tad ir dirbančių nuotaika pakili: gimnazistai pasinaudojo  proga ir pabendrauti, ir vienas kitam padėti.

Ir šiais metais buvo surinkta daugybė maišų įvairiausių šiukšlių, sugrėbta gausybė pernykščių lapų – sutvarkytas aplinkos vaizdas pagerėjo.  

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 690 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,