Mano Gargždai



Pareigūnams įteiktos „Lietuvos geležinkelių“ padėkos

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr.

Rajono policijos komisariate apsilankė  UAB „Gelsauga“ darbuotojai, kurių atstovas A.Matonis supažindino policijos komisariato darbuotojus su šios bendrovės veikla, pažymėdamas, kad ji yra dukterinė AB „Lietuvos geležinkeliai“ įmonė, kurios viena iš svarbiausių veiklų yra objektų apsauga, vaizdo stebėjimo sistemų aptarnavimas.

   

Jis pasidžiaugė, kad šios bendroves Klaipėdos padalinyje sėkmingai dirba išėję į atsargą du buvę Klaipėdos rajono policijos komisariato darbuotojai. Padėkojo už glaudų bendradarbiavimą, pažymėdamas, kad tai davė vaisių.

    

Kovo 2 d. rytą buvo gautas neprisistačiusio asmens telefoninis pranešimas apie tai, kad 10 val. bus susprogdinta geležinkelio stotis Kretingalės miestelyje. Operatyviai patikrinus šios stoties objektus bei teritoriją, sprogmenų nerasta. Policijos komisariate dėl šio įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Netrukus buvo nustatytas ir sulaikytas vyriškis, melagingai pranešęs apie šį įvykį.

  

A. Matonis perdavė AB „Lietuvos geležinkeliai“ generalinio direktoriaus S. Dailydkos nuoširdžios padėkos žodžius visiems policijos pareigūnams, o už gerą ir operatyvų darbą padėkomis ir suvenyrais apdovanojo Klaipėdos apskrities VPK Klaipėdos rajono PK Kriminalinės policijos skyriaus viršininkę K. Linkienę, to paties skyriaus vyriausiąjį tyrėją G. Grišanovą ir vyresnįjį tyrėją G. Šneiderį, linkėdamas jiems sėkmės tolimesnėje tarnyboje.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 301 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,