Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždiškiai entuziastingai plušėjo talkoje

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Simos Ulvikienės nuotrauka. Simos Ulvikienės nuotrauka.

Galima drąsiai tvirtinti, kad Gargždų parkas po savaitgalio – daug gražesnis ir švaresnis. Šeštadienį čia iš peties padirbėjo į talką susirinkę miestelėnai.

 

Talkoje triūsė apie 100 žmonių. Gargždų miesto bendruomenės pirmininkas Ovidijus Jankauskas pasakojo, kad į talką atvyko Gargžduose gyvenantys Lapių pagrindinės mokyklos globos grupės auklėtiniai ir pedagogai. Taip pat jis džiaugėsi, kad miesto seniūnas Saulius Bakšinskis įtraukė ir seniūnijos darbuotojus, be to, davė technikos bei įrankių tiems, kurie jų neturėjo. Pasak O.Jankausko, atvykti švarinti parko panoro ne tik Gargždų bendruomenės nariai, bet ir nemažai pavienių gargždiškių.

„Vien seniūnija savo resursais yra nepajėgi sutvarkyti viso parko. Ir šeštadienį tiek žmonių dirbo, o sutvarkėme tik dalį jo“, – kalbėjo O.Jankauskas.

Talkininkai šalino senus lapus aplink „ežį“, prie treniruoklių esančioje parko dalyje, buvo valomas šlaitas virš šaltinėlio. Dabar šlaitas atrodo daug švariau, tikimasi, kad netrukus aplink treniruoklius išdygs žolė.

Atokvėpio minutėmis talkos dalyviai vaišinosi valgyklos „Bulvė“ arbata, restorano „Lijo“ pyragu bei UAB „Aumika“ sausainiais.

 

Simos Ulvikienės ir Gerdos Muldarytės nuotraukos:

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,