Mano Gargždai



Gargžduose – meile gyvenimui trykštantis spektaklis

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

      Apie stiprią meilę gyvenimui, tikėjimą ir viltį jautriai pasakojanti lyrinė komedija „Bučiuoju, Oskaras" – tai išskirtinis spektaklis teatro scenoje, suteikiantis malonių emocijų ir leidžiantis naujai pažvelgti į kasdienybę, Gargždų kultūros centre jau gegužės 8 dieną.


     Ar kada pagalvojote, kad per vieną dieną įmanoma nugyventi 10 metų? Tą pačią dieną baigti mokyklą, vesti ir išsiskirti su žmona? Pirmą kartą slapta už kampo pasibučiuoti, o taip pat išgyventi ir vidutinio amžiaus krizę? Ryte susirasti pirmąjį darbą, o po pietų jau gauti pirmąją pensiją?
     Spektaklio herojus Oskaras be galo myli gyvenimą, tačiau laiko jam duota mažai. Draugų ir artimųjų padedamas jis nuoširdžiai ir kūrybiškai išnaudoja kiekvieną akimirką, taip atskleisdamas šio pasaulio grožį ir žmogaus gyvenimo prasmę.
     Pirmosios meilės jaudulio, šmaikščių meilės nuotykių, komiškų kasdienių situacijų ir juokingų senatvės išgyvenimų kupinas spektaklis „Bučiuoju, Oskaras" bus rodomas Gargždų kultūros centre, gegužės 8 dieną, 18 valandą.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 196 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,