Mano Gargždai



Mokyklų kroso estafečių varžybose – priekuliškių triumfas

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Varžybų akimirka. Z.Bitino nuotr. Varžybų akimirka. Z.Bitino nuotr.

     Balandžio 28 dieną Gargždų sporto mokyklos stadiono teritorijoje vyko rajono bendrojo ugdymo mokyklų kroso estafečių varžybos. Į jas atvyko 5 komandos (po 4 merginas ir 4 vaikinus kiekvienoje). Merginos bėgo 500, o vaikinai 1000 metrų.


     Nuo pat starto į priekį išsiveržė Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos bėgikai. Nedaug nuo jų atsilikinėjo Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos ir Gargždų „Vaivorykštės" gimnazijos sportininkai. Būtent šios trys komandos greitai nutolo nuo savo persekiotojų ir toliau tik tarpusavyje sprendė, kaip pasiskirstys prizines vietas.
     Negana to, nuo šios trijulės trečiame etape pabėgo Priekulės komandos atstovė, kurios pranašumą kituose etapuose dar labiau įtvirtino likusieji komandos nariai. Varžybų finiše priekuliškiai tiktai kovojo dėl geresnio laiko. Nugalėtojams atstovavo Lukas Šimkus, Martinas Vilkas, Šarūnas Rezgys, Teodoras Padagas, Kamilė Krugelytė, Laura Bagdonaitė, Violeta Kuldaitė ir Eglė Morenaitė. Komandą varžyboms ruošė mokytojai Antanas Rimkus ir Algimantas Pleskys.
     Kova dėl antros-trečios vietų virė iki pat finišo. Į šią poziciją pretendavo Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos ir Gargždų „Vaivorykštės" gimnazijos estafetininkai. Galop nugalėjo geriau finišavę veiviržėniškiai. Treti liko „Vaivorykštės" gimnazijos sportininkai. Gargždų „Kranto" pagrindinės mokyklos moksleiviai užėmė ketvirtąją vietą, penkti liko Dituvos pagrindinės mokyklos bėgikai.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 261 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,