Mano Gargždai



Gyventojus pykdo niokojamas Gargždų turtas (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
mano-gargzdai.lt koliažas. mano-gargzdai.lt koliažas.

Kol vieni stengiasi, kad Gargždai klestėtų ir gražėtų, kiti tik ir dairosi, ką sugadinti, sulaužyti ar nuniokoti. Pastaruoju metu į portalo mano-gargzdai.lt elektroninio pašto dėžutę vis dažniau atskrieja skundai ir nuotraukos, kuriose įamžinta, kaip niokojamas miesto turtas.

 

Redakcijai laišką parašęs gargždiškis (vardas ir pavardė redakcijai žinomi – aut.pastaba) piktinosi, kad ūgtelėjęs miesto jaunimas nežino, kam naudojami vaikiški daiktai.

„Prie „Minijos“ progimnazijos mačiau, kaip užaugusios „panos“ bando suptis, kur yra žaidimų aikštelė. Kiek aš suprantu, tai yra skirta vaikams. Apmaudu, kad tokios drimbos laužo sūpynes. Ten jau tiek viskas „sudrapalinta“, kad vaikai nebegali atėję pasisupti. Klausimas vienas – kam skirta vaikų žaidimų aikštelė? Kiek suprantu, visose žaidimų aikštelėse yra ta pati situacija“, – dėstė vyras.

   

Vaikams skirtos sūpynės kažkam užkliūva ne pirmą kartą. Praėjusį pavasarį buvo apgadintos Gargždų parko vaikų žaidimų aikštelėje esančios sūpynės. Neseniai sūpynės buvo nulaužtos prie P.Cvirkos gatvės daugiabučių.

 

supynes

G.Muldarytės nuotr.

 

Yra žmonių, kurie nesaugo ir kitokio miesto turto. Portalo skaitytoja užfiksavo, kaip po gražių orų parko suoliukas „atsidūrė“ prie laužavietės netoli Minijos. Deja, tokius pažeidėjus paprastai sunku nubausti, nes jie veikia tamsiu paros metu. Pastebėję panašią veiką žmonės turėtų nebūti abejingi ir kreiptis į policijos pareigūnus.

 

suoliukas

Skaitytojos nuotr.

 

Negana to, miesto pastatų „veidą“ grafičiais darko tariami gatvės menininkai. Įvairių teplionių yra ant daugybės Gargždų pastatų. Neseniai Klaipėdos gatvėje esantis daugiabutis buvo „padabintas“ didžiuliu piešiniu.

Pasak Klaipėdos apskrities VPK Klaipėdos rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio vyresniosios specialistės Dianos Pipirienės, pareiškimas dėl šio piešinio nebuvo gautas. Ji tvirtino girdėjusi, kad tai – vilniečių braižas.

D.Pipirienė teigė, kad su grafitininkais kovoti nėra lengva.Ant sienų savo vardus ar kitus žodžius rašinėję asmenys yra žinomi, o tokio dydžio piešinys seniai bebuvo pasitaikęs.

 

Sudarkytos Gargždų pastatų sienos – Lino Gruzdžio nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 379 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,