Mano Gargždai



Policijos komisariato vadovai lankėsi Endriejavo ir Judrėnų seniūnijose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr.

     Policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininkas Gediminas Radzevičius ir Kriminalinės policijos skyriaus viršininkė Kristina Linkienė lankėsi Endriejavo ir Judrėnų seniūnijose, kur susitiko su seniūnais, seniūnaičiais, bendruomenių atstovais.

 

     Komisariato padalinių vadovai supažindino susitikimo dalyvius su kriminogenine situacija seniūnijose, pažymėdami, kad šios seniūnijos yra pačios ramiausios rajone, jose registruojama mažiausiai nusikalstamų veikų.

     Susitikimų dalyviai aktyviai diskutavo teisėtvarkos užtikrinimo klausimais. Buvo išsakytos problemos. Endriejave gyventojai skundžiasi jaunimu, kuris, atvykęs automobiliais savaitgaliais į miestelio centrą, garsiai groja muziką, taip keldamas triukšmą ir drumsdamas ramybę, taip pat neretai automobiliais norima privažiuoti prie pat Kapstato ežero, nors prie jo yra įrengta automobilių stovėjimo aikštelė. Judrėnų seniūnijoje didžiausia problema – automobiliais neatsargiai, nesilaikant eismo taisyklių važinėjantis jaunimas, nes ši seniūnija yra atokiausia rajone, policija atvažiuoja rečiau ir jaunimas tuo naudojasi. Be to, automobiliai, ypač sunkvežimiai, yra statomi neleistinose vietose, todėl yra sukeliamas gyventojų nepasitenkinimas.

     Policijos komisariato atstovai pažymėjo, kad, be aktyvios bendruomenės pagalbos ir gyventojų iniciatyvos, vienai policijai sunku kovoti su teisėtvarkos pažeidėjais. Siekiant stiprinti teisėtvarką, pasiūlyta seniūnijos bendruomenėms ir gyventojams aktyviau burtis į saugios kaimynystės grupes, stiprinti policijos rėmėjų veiklą. Tam praktiškai nereikia jokių lėšų, o tik noro.

     Policijos komisariato pareigūnai atsakė į susitikimų dalyvių klausimus.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 494 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,