Logo
 Spausdinti šį puslapį

Ilgąjį savaitgalį vagys ir sukčiai nepoilsiavo

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi R.Rapalienės nuotr. Asociatyvi R.Rapalienės nuotr.

     Kol lietuviai džiaugėsi ilgojo savaitgalio poilsiu, vagys ir kiti nusikaltėliai nesnaudė, tad darbo netrūko ir policijos pareigūnams.

 

     Gegužės 2 d., šeštadienį, Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono policijos komisariate užregistruotas A.K. pareiškimas apie tai, kad apie 11 val., atvykusi į savo sodo sklypą, esantį Klaipėdos rajono Derceklių kaime, pastebėjo, kad, sulaužius sandėliuko duris, yra pavogtas vandens siurblys ir kastuvas. Padarytas nuostolis – 58 eurai.

     Dar viena vagystė Dercekliuose buvo įvykdyta gegužės 3 d., sekmadienį. Gautas K.V. (gim. 1988 m.) iš Klaipėdos pareiškimas apie tai, kad iš ūkinio pastato, išlaužus medines duris, pavogti 4 vnt. lengvo lydinio ratlankių su žieminėmis padangomis, benzininė žoliapjovė, vandens siurblys, dviratis, laistytuvas. Padaryta žala – 470 eurų. Įtariamųjų nėra.

     Savaitgalį netinginiavo ne tik vagys, bet ir kitokio plauko sukčiai. Šeštadienį 21.10 val. Klaipėdos rajone, Jonušų kaimo ribose esančios degalinės „EMSI" automobilių stovėjimo aikštelėje, patikrinus vilkiko „MB", kurį vairavo Plungės rajono, Kulių seniūnijos, Šiemulių kaimo, gyventojas M.G., gimęs 1984 metais, 2014 m. vinjetę Nr. R 0001050, įtarta, jog ji yra suklastota. Atliekamas tyrimas.

     Taip pat rajono policijos komisariate gautas klaipėdiečio K.L., gimusio 1954 metais, pareiškimas apie tai, kad sekmadienį, dirbdamas taksi vairuotoju, pagal iškvietimą atsiskaitymui gavo 20 eurų galimai suklastotą kupiūrą. Pilietis atsiskaitęs, kaip įtariama, padirtu banknotu nustatinėjamas, neapklaustas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,