Mano Gargždai



Sendvario seniūnijos bėda – vagystės iš statomų namų

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr.

Policijos komisariato viršininkas Raimondas Vaitkevičius kartu su policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininku Gediminu Radzevičiumi bei Prevencijos poskyrio vyresniąja specialiste Rasa Jonauskaite bei vyresniuoju specialistu Andriumi Burba  lankėsi Sendvario seniūnijoje, kur susitiko su seniūne Loreta Kupriene, seniūnaičiais ir bendruomenių atstovais.

   

Komisariato viršininkas supažindino susitikimo dalyvius su nusikalstamumu Sendvario seniūnijoje, akcentuodamas specifines problemas šios seniūnijos teritorijoje. Sendvario seniūnijos problema išlieka ta pati: vagystės iš statomų gyvenamųjų namų, nes šioje seniūnijoje yra daug statybviečių, naujų kvartalų, naujakurių. Iš statomų objektų yra vagiami statybos įrankiai, statybinės medžiagos ir kt., tačiau komisariato viršininkas pažymėjo, kad buvo išaiškinta grupė, vogusi iš statybviečių ir gyvenamųjų namų, todėl vagysčių skaičius mažėja.

     

Susitikimo dalyviai aktyviai diskutavo dėl teisėtvarkos problemų Sendvario seniūnijoje. Išskyrė problemas, tokias kaip pasivažinėjimai motorinėmis transporto priemonėmis tam neleistose, kultūros paveldo saugomose vietose. Paminėta problema dėl greitai važiuojančio sunkiasvorio transporto keliamų dulkių. Sprendžiant šią problemą, buvo pasiūlyta įrengti greičio ribojimo kalnelius. Taip pat buvo paminėta gyvūnų, konkrečiai šunų, laikymo taisyklių pažeidimų problema.

    

Policijos komisariato atstovai, atsakydami į užduotus klausimus, paprašė, kad susitikimo dalyviai agituotų gyventojus ir bendruomenes burtis į saugios kaimynystės grupes, stiprinti policijos rėmėjų veiklą ir visiems bendrai spręsti iškylančias problemas teisėtvarkos srityje.

   

Sendvario seniūnijos seniūnė Loreta Kuprienė padėkojo policijos komisariato viršininkui ir pareigūnams už apsilankymą ir išsamiai atsakytus susitikimo dalyvių klausimus.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 542 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,