Mano Gargždai



„Banga“ įveikė Kazlų Rūdos „Šilą“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gerdos Muldarytės nuotr. Gerdos Muldarytės nuotr.

     Sekmadienį Gargždų miesto stadione buvo žaidžiamos LFF I lygos 9 turo varžybos. „Bangai" pavyko atsitiesti po anksti praleisto įvarčio ir įveikti Kazlų Rūdos „Šilą" rezultatu 2:1.


     Susitikimas „Bangai" prasidėjo itin nesėkmingai: jau antrąją minutę svečių kapitonas A.Urbšys baudos smūgiu iš kairiojo krašto pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę, kur E.Grigaitis aplenkė gargždiškių gynėjus ir galva pelnė įvartį.
     Išsiveržę į priekį Kazlų Rūdos futbolininkai atsitraukė ir leido „Bangai" ilgiau kontroliuoti kamuolį, o patys sėkmingai stabdė bet kokius mėginimus prasiveržti prie vartų.
     Pavojingesnėmis gargždiškių atakos tapo tik antrajame kėlinyje, kai mūsų futbolininkai padidino tempą. 63 minutę M.Gudauskas greitu ir tiksliu perdavimu pasiuntė į ataką K.Urbaitį, o šis pamatė į baudos aikštelę įkertantį E.Drąsutį. Jaunasis „Bangos" futbolininkas, iššokęs vienas prieš svečių vartininką M.Kulikauską, pasiuntė kamuolį į vartus – 1:1.
     Paskutinį pusvalandį atakos ritosi nuo vienų vartų prie kitų, kol 87 minutę J.Adamas paspaudė svečių vartininką ir šis ne itin sėkmingai išmušė kamuolį link aikštės vidurio. Pirmasis prie kamuolio suskubęs K.Urbaitis smūgiu iš 35 metrų užklupo M.Kulikauską nepasiruošusį ir „Banga" išsiveržė į priekį – 2:1.
     „Šilas" iki pat finalinio teisėjo švilpuko stengėsi susigrąžinti, ką prarado per antrąjį kėlinį. Ypač karštos buvo paskutinės dvi minutės, kai prie „Bangos" vartų kilo keli „gaisrai", vos nepasibaigę išlyginamuoju įvarčiu. Laimei, fortūna buvo mūsų komandos pusėje ir „Banga" iškovojo pergalę.


     Rungtynių įvarčiai, santrauka ir visas įrašas – futbolo.tv
Iš rungtynių protokolo. Banga (Gargždai) – Šilas (Kazlų Rūda) 2:1 (0:1).
Gargždų stadionas, 700 žiūrovų. Teisėjas - R. Šmitas (Šilutė).
Įvarčiai: 63 min. E. Drąsutis, 87 min. K. Urbaitis (Banga); 2 min. E. Grigaitis (Šilas).
Įspėti: 5 min. T. Dargužas, 90 min. I. Driomovas (Banga);
„Bangos" sudėtis: I.Driomovas, S.Jurkus, T.Dargužas, A.Šlušnys, M.Gudauskas, S.Urbys (82' M.Eitutis), A.Butkus, K.Urbaitis, D.Pačkauskas (76' J.Adamas), E.Drąsutis (90+1' E.Rudavičius), A.Staponka. Atsargoje liko: E.Jonaitis.


     Kitas rungtynes „Banga" žais Alytuje gegužės 30 dieną 17 valandą su vietos „Auska".

 

Varžybų akimirkos – Gerdos Muldarytės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 279 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,