Mano Gargždai



Gargždų kultūros centrą papuošė naujas „rūbas“

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Pastatas papuoštas vizualizacija, atspindinčia keturių vandenų kraštą. mano-gargzdai.lt nuotr. Pastatas papuoštas vizualizacija, atspindinčia keturių vandenų kraštą. mano-gargzdai.lt nuotr.

     Šįryt gargždiškiai buvo maloniai nustebinti – Gargždų kultūros centro pastatas pasidabino nauju „rūbu" – vizualizacija, atspindinčia keturių vandenų kraštą.


     Ji pastatą puoš visus metus. Šios idėjos sumanytojas – Kultūros centro renginių režisierius Vaidas Kvedaras.

     Gargždų kultūros centro projektų vadovė Ieva Jašinskienė pasakojo, kad keturių vandenų krašto teminė linija bus išlaikyta ir 762-ojo miesto gimtadienio metu. Kodėl keturių vandenų kraštas? Nes Klaipėdos rajonas turtingas ne tik „turimomis" upėmis bei ežerais, bet ir priėjimu prie Kuršių marių, jūros.


     Gegužės 30-ąją 19 val. aikštėje prie Gargždų kultūros centro prasidės naujo Keturių vandenų festivalio atidarymas. Atidarymo ceremonijos metu džiugins Klaipėdos jaunimo teatro muzikinis performansas. 19.05 val. dėmesį prikaustys Klaipėdos jaunimo teatro spektaklis po atviru dangumi „Kopėčios", o 19.45 val. savo muzika užburs violončelių duetas „TQK DUO". Tai bus tik įžangą į festivalį. Daugiau jo renginių laukia rudenį.

 

 

Renginio plakatas:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 243 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,