Mano Gargždai



Lopšelio-darželio „Saulutė“ šeimos dalyvavo smagioje sporto šventėje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Šventės dalyviai. Šventės dalyviai.

Gegužės 15-oji – Šeimos diena. Neatsitiktinai gegužės 20 d. trenerė Inga Rimkuvienė surengė mažiesiems lopšelio-darželio „Saulutė“ futbolininkams šventę, kurioje dalyvavo ir jų šeimos. Vaikai ypač mėgsta sportuoti kartu su savo tėveliais, nori jiems parodyti, ką sugeba, pasididžiuoti savo fiziniais gebėjimais, parodyti kitiems, koks tėtis stiprus ar kokia greita mama“.

 

Į „Vaivorykštės“ gimnazijos maniežą gausiai rinkosi vaikų mamytės, tėveliai ir net seneliai. Šventė prasidėjo nuo trenerės pasveikinimo žodžių ir šventės programos pristatymo. Po gero apšilimo šventės dalyviai susiskirstė į keturias komandas ir prasidėjo rungtyniavimas linksmose estafetėse. Sportinėse rungtyse, estafetėse sportininkai atskleidė įvairius sportinius įgūdžius: taiklumo, greičio, koordinacijos, lankstumo, vikrumo ir kt. Po estafečių komandos rungėsi futbolo varžybose. Pertraukėlių metu buvo surengti mini konkursai. Buvo varžomasi dėl taikliausios mamos vardo. Iš 5-ių galimų kartų visus baudinius įmušė Kristupo Kinčiaus mama Jurgita. Ilgiausiai kamuolį žongliravo ir „Oro karaliaus“ vardą pelnė Roberto tėtis Martynas Stalgys.

Prieš šventę trenerė buvo uždavusi vaikams namų darbą: nupiešti patį gražiausią įsivaizduojamą futbolo kamuolį. Vaikų piešiniai visos šventės metu puošė „Vaivorykštės“ maniežo sienelę, šventės žiūrovai ir praeiviai buvo paprašyti balsuoti už jiems labiausiai patikusį piešinį. Suskaičiavus balsus paaiškėjo, kad vienodai balsų surinko ir geriausiais mažaisiais dailininkais pripažinti Arijus Latakas ir Aurimas Gailius.

Šventę vainikavo apdovanojimai. Draugiškai komandoms pasitarus, buvo apdovanoti naudingiausi žaidėjai, tai – Aronas Mažonas, Joris Mukauskas, Vaida Pakalnyškytė ir Jolanta Barauskienė. Mažomis, saldžiomis dovanėlėmis buvo apdovanoti visi šventės dalyviai.

Varžybose ir estafečių rungtyse laimėjo draugystė. Laimėjo visi, kas tik atėjo į šventę ir linksmai bei fiziškai aktyviai praleido laiką. Vieni kitiems dovanojome šypsenas, juoką, gerą nuotaiką. Svarbiausia – tėveliai su savo mažyliais pajuto judėjimo džiaugsmą, nes tik aktyvus judėjimas, žaidimai, ypač gamtoje, gali padėti užpildyti emocines spragas, patenkinti noro judėti reikmes, pajusti sveiko, išlavinto kūno ir judesio džiaugsmą. Kai teigiamos emocijos lydi judesius, lengva siekti fizinio ir dvasinio ugdymo vienovės. Tik tuomet vaikystės metai bus laimingi, jei vaikai pajus judėjimo ir linksmų žaidimų žavesį.

Džiaugiuosi padovanojusi šventę vaikams ir jų tėveliams. Noriu padėkoti savo padėjėjams Osvaldui, Rūtai ir Simui. Gera daryti tai, kas pradžiugina, pralinksmina, suteikia daug gerų emocijų. Galvodami tik apie save, gražios ateities nesukursime. Juk visi žinome, kad gėris auga tik nuoširdžiai darant gerus darbus, o visi dideli pokyčiai prasideda nuo mažų smulkių pokyčių. Tiesiog pradėkime dabar!

 

Šventės akimirkos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 220 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,