Logo
 Spausdinti šį puslapį

Veiviržėnuose griausmingai paminėta Vaikų gynimo diena

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Veiviržėnų kultūros centro nuotr. Veiviržėnų kultūros centro nuotr.

    Gegužės 28 d., ketvirtadienį, Veiviržėnuose vyko šventė, skirta paminėti Tarptautinę Vaikų gynimo dieną.


    Šventės dalyvių laukė daugybė pramogų.

    Renginio metu vaikai piešė rekordinį piešinį „Aš ir pasaulis", kurį inicijavo J. Lankučio bibliotekos Veiviržėnų filialo bibliotekininkė Valė Krauleidienė.
    Mažuosius linksmino meškutis Tedis, vyko įvairios rungtys, kuriose buvo renkami nugalėtojai, jiems įteikti simboliniai prizai.

    Šventės pagrindiniu traukos tašku tapo atrakcionai, kuriuos finansavo Klaipėdos rajono savivaldybė pagal projektą „Aš visuomenės dalis". Patys mažiausi vaikai linksminosi ant batuto, o vyresnieji galėjo išbandyti ant batuto su timpomis pramogą. Vaikų džiaugsmui, merginos piešė ant veidų įvairiausius personažus, kurių prašydavo mažiausieji. Ilgiausios eilės nusidriekė prie kukurūzų spragėsių ir cukraus vatos.

    Visi vaikai buvo pavaišinti saldainiais bei ledais. Šventėje netrūko juoko ir linksmybių.

    Jaunimo klubo „Ekipa" tikslas – padaryti vaikams tokią šventę, kad jie ją įsimintų, ir po renginio dalintųsi įspūdžiais vieni su kitais apie šventės pramogas.

    „Dėkojame Viktorui ir Daivai Daugėloms už prisidėjimą prie vaikų laukiamiausios šventės, kuri tradiciškai simbolizuoja ne tik Tarptautinės vaikų gynimo dienos, bet ir mokslo metų baigimo šventę", – dėkojo šventės organizatoriai.

 

Šventės akimirkos – Veiviržėnų kultūros centro nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,