Logo
 Spausdinti šį puslapį

Doviliškiai linksminosi smagioje Šeimų šventėje (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

     Penktadienį Doviluose visus subūrė smagi Šeimų šventė, kurioje netrūko įvairiausių pramogų.


     Dovilų mokyklos stadione veiksmas tiesiog virte virė. Aikštelėje vyko sportinės varžybos, norintieji varžėsi linksmose estafetėse, vaikai smagiai pramogavo žaisdami futbolą ant batuto ar pūsdami muilo burbulus.

     Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras pakvietė išbandyti šiaurietišką ėjimą, matavo kraujospūdį, o policijos komisariato pareigūnai visus norinčius supažindino su savo darbu, demonstravo techniką, ginklus. Policijos simbolis Amsis vos spėjo fotografuotis su šventės dalyviais.

     Biblioteka taip pat pasiūlė savo atrakciją – vaikai buvo kviečiami kurti Dovilų miestelio istorijas. Šventės metu buvo sunešta ir sukurta 40 knygos puslapių, kuriuose – piešiniai, aplikacijos, eilėraščiai, pasakojimai ir šiaip gražūs žodžiai skiriami Dovilų miesteliui ir jo gyventojams. Knygą „Mažosios Dovilų miestelio istorijos" galima apžiūrėti ir ją papildyti Dovilų bibliotekoje.

     Į keramikos užsiėmimus subūrė „Molinuko studija", o meninės veiklos pamokomis šventę praturtino VšĮ „Revilita".

     Šventės atmosferą pagyvino koncertas, kuriame pasirodė mažieji Dovilų pagrindinės mokyklos artistai.

     Be viso to, susirinkusiųjų laukė „Vivingros" Voblerio komandos žuvienė, Dovilų bendruomenės organizuojama loterija, kurios metu buvo surinkta 66,50 Eur. Visas gautas lėšas bendruomenė žada skirti augalų pirkimui, teritorijos šalia vaikų žaidimų aikštelės puoselėjimui.

     Organizatoriai – Dovilų bendruomenė ir Dovilų pagrindinė mokykla dėkoja visiems šventės dalyviams ir visiems, prisidėjusiems prie įsimintino renginio.

 

Renginio akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,