Mano Gargždai



Ką šią savaitę veiks Savivaldybės vadovai?

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi A.Kundroto nuotr. Asociatyvi A.Kundroto nuotr.

     Pirmąją birželio savaitę Savivaldybės ir Administracijos vadovų laukia susitikimai, posėdžiai, diskusijos, susitikimai.


     Meras Vaclovas Dačkauskas antradienį 10 val. susitiks su VĮ „Klaipėdos regiono keliai", AB „Geonafta" atstovais dėl kelio Endriejavo seniūnijoje, o 13 val. – su UAB „Mars Lietuva" atstovais dėl šunų vedžiojimo aikštelės įrengimo.

     Trečiadienį 10 val. meras pirmininkaus pasitarimui dėl civilinės saugos, priešgaisrinės saugos būklės rajone ir savanorių ugniagesių veiklos. Šiame pasitarime taip pat dalyvaus ir vicemerė Rūta Cirtautaitė, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas, jo pavaduotojai Ligita Liutikienė ir Česlovas Banevičius.
     13 val. meras ir Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas dalyvaus apskritojo stalo diskusijoje „Investuok Lietuvoje" Kretingoje.
     Ketvirtadienį V. Dačkauskas dalyvaus Seimo posėdyje, kuriame Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė skaitys metinį pranešimą, o penktadienį 9 val. jis kartu su AB „Klaipėdos vanduo" atstovais dalyvaus vandentvarkos projektų aptarimo posėdyje.
     11.30 val. meras vyks į Baltijos Logistikos Centro Intermodalinio Terminalo atidarymą Laistų kaime, Dovilų seniūnijoje, o 18 val. su administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikiene dalyvaus Gargždų miesto garbės piliečio ir rajonui nusipelniusių žmonių apdovanojimo ceremonijoje Gargždų kultūros centre.

 

     Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė antradienį 9 val. dalyvaus pasitarime su skyrių vedėjais ir seniūnijų seniūnais. Taip pat planuoja vykti apžiūrėti, kaip renovuojami Girkalių kultūros namai ir Ketvergių pagrindinė mokykla.
     14 val. ji dalyvaus pasitarime su rajono sodininkų bendrijų pirmininkais dėl komunalinių atliekų tvarkymo klausimų, o 15 val. dalyvaus neeiliniame Švietimo, kultūros ir sporto komiteto posėdyje.

 

     Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė antradienį 9 val. taip pat dalyvaus pasitarime su skyrių vedėjais ir seniūnijų seniūnais.
     Trečiadienį 15 val. jos taip pat lauks neeilinis Švietimo, kultūros ir sporto komiteto posėdis, o ketvirtadienį Kaune V. Riaukienė dalyvaus informaciniame seminare pareiškėjams, ketinantiems teikti paraiškas pagal priemonę „Vietos plėtros strategijų rengimas".

 

     Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas antradienį 9 val. pirmininkaus pasitarimui su skyrių vedėjais ir seniūnijų seniūnais, o 14 val. dalyvaus pasitarime su rajono sodininkų bendrijų pirmininkais dėl komunalinių atliekų tvarkymo klausimų.
     Ketvirtadienį 10.30 val. jo laukia pasitarimas dėl Savivaldybės administracijos naujos elektroninės dokumentų valdymo sistemos. 14 val. – Savivaldybės administracijos Strateginio planavimo darbo grupės posėdis.


     Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė antradienį 9 val. dalyvaus pasitarime su skyrių vedėjais ir seniūnijų seniūnais, 13 val. dalyvaus susitikime su UAB „Mars Lietuva" atstovais dėl šunų vedžiojimo aikštelės įrengimo.
     14 val. ji pirmininkaus Vaiko gerovės komisijos posėdžiui.
     Trečiadienį 9 val. pirmininkaus deryboms dėl patalpų nuomos vaikų darželio veiklai Slengiuose.
     15 val. pirmininkaus Specialiųjų poreikių nustatymo komisijos posėdžiui, ketvirtadienį 14 val. – Savivaldybės administracijos Strateginio planavimo darbo grupės posėdžiui.
     Penktadienį 18 val. ji taip pat dalyvaus Gargždų miesto garbės piliečio ir rajonui nusipelniusių žmonių apdovanojimo ceremonijoje Gargždų kultūros centre.


     Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius antradienį 9 val. dalyvaus pasitarime su skyrių vedėjais ir seniūnijų seniūnais.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 349 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,