Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Moterys kalba“ juokino iki ašarų

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Gintarė, Neringa, Beata ir Marija savo drąsiomis ir šmaikščiomis istorijomis dovanojo gerą humoro dozę. Gerdos Muldarytės nuotr. Gintarė, Neringa, Beata ir Marija savo drąsiomis ir šmaikščiomis istorijomis dovanojo gerą humoro dozę. Gerdos Muldarytės nuotr.

     Penktadienio vakarą restorane „Lijo" Gargžduose garsiai aidėjo moteriškas juokas ir garsūs plojimai. Pilnutėlę salę, kurioje susirinko daugiausiai dailiosios lyties atstovės, sukvietė unikalus vakaras „Moterys kalba".


     Į sceną viena po kitos žengė projekto sumanytojos, kurių šmaikščios, drąsios ir itin atviros istorijos kėlė šypseną, o kartais ir juoką, spaudžiantį ašaras.

     „Gargžduose gyvena labai gražios moterys. Mano draugė pažįsta tris gargždiškes, kurios gyvena Vilniuje ir jos yra nelabai gražios...Matyt nelabai gerai jautėsi čia – Gargžduose, todėl ir išvyko", – šmaikščiu įsiteikiančiu sąmoju pradėjo renginį Beata Tiškevič-Hasanova.

     Vakaro metu B.Tiškevič-Hasanova negailėjo juokingų pasakojimų apie savo šeimos keistus įpročius, išsakė poziciją ir jausmus dėl verkiančių šauktinių fotografijų, atvirai liejosi mintys apie vedybas, seksą, alkoholį, tualetus...

     Kita humoro vakaro dalyvė Gintarė Kašelionytė – santykių su vyrais ekspertė. Ji susirinkusiosioms pasakojo apie nesėkmingus pasimatymus, „išgyvenimus" dėl vienišumo, paviešino geriausių komplimentų dešimtuką...

     Neringa Rekašiūtė, prisistačiusi kaip feministinio judėjimo atstovė, atskleidė įdomių ir šmaikščių samprotavimų apie feminizmą, svarstė, kodėl jis vertinamas neigiamai, pasakojo, ką galime rasti „Moterų biblijoje"...

     Marija Rakickaja vedė įdomias paraleles tarp žmonių ir gyvūnų pasaulio, supažindindama su daugybe įdomių faktų.

     Tiesa, pasirodyme Gargžduose nedalyvavo dar viena projekto bendraautorė Lina Petravičiūtė.

     Daugiau nei 2 val. trukmės pasirodymas sužavėjo moteris, kurios liejo pagyrimo žodžius itin drąsioms vakaro vedėjoms.

     „Buvo nuostabus vakaras, seniai tiek besijuokiau", – po pasirodymo atviravo renginio dalyvė Eglė.

     „Sužavėjo tai, jog visos vakaro kalbėtojos itin jaukios, savos, todėl ir vakaras buvo itin jaukus", – sakė renginyje dalyvavusi Sima.

     „Patiko tai, kad jauni žmonės kalbėjo apie itin aktualias problemas, sugebėjo atskleisti tiek daug tiesų, apie kurias mes, būdamos vyresnės, dažnai neišdrįstame garsiai pasakyti", – mintis apie pasirodymą dėstė Laima.

     „Kad daugiau tokių vakarų būtų Gargžduose. Iš tiesų apie tokius dalykus reikia dažniau kalbėti, kad gyvenime būtų mažiau tabu, kad mamos kuo mažiau viską slėptų nuo vaikų..." – po renginio sakė Indrė.


     „Moterys kalba" akimirkos – Gerdos Muldarytės ir Simos Ulvikienės fotografijose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,