Mano Gargždai



Jaunimo renginys sudomino gargždiškius (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Gerdos Muldarytės nuotrauka. Gerdos Muldarytės nuotrauka.

Trečiadienį aktyvus Gargždų jaunimas surengė renginį, kuriuo siekė miestiečiams parodyti, kad jie ne tik „šlifuoja“ gatves, bet ir nestokoja įdomios veiklos.

 

Idėjos gyventojams pristatyti, ką veikia jaunimas, sumanytojai – gargždiškiai Jonas Jurevičius ir Gerda Muldarytė. Jie panoro supažindinti visuomenę su jaunimo organizacijomis, neformaliomis jaunimo veiklomis ir skatinti teigiamą visuomenės požiūrį į jaunimo veiklas.

G.Muldarytė pasakojo, kad šis, pirmas tokio pobūdžio renginys, vykęs aikštėje prie Gargždų kultūros centro, ganėtinai neblogai pavyko.

„Žaidėme stalo futbolą, biliardą, stalo žaidimus, BMX dviratininkai, paspirtukininkai, riedutininkai važinėjo atvežtomis rampomis, žaidėme su kamuoliuku-soksu, pūtėme muilo burbulus ir užsiėmėme kita veikla“, – vardijo G.Muldarytė.

Pasak jos, praeiviai buvo susidomėję neįprastu šurmuliu: seneliai su anūkais, tėvai su vaikais prieidavo pažaisti biliardo ir kitų žaidimų. Ir vieni vaikai, nors ir nedrąsiai, ryžosi prisijungti.

„Renginiu parodėme, ką jaunimas veikia ir kad veikti gali visur. Be to, jaunuoliai tikrai mielai visus priima į kompaniją: žaisti ar tiesiog pasikalbėti“, – kalbėjo aktyvi gargždiškė.

Jai antrino J.Jurevičius: „Renginys tikrai buvo naudingas, nes daug jaunų žmonių pritraukė ateiti ir kažką nuveikti, o ne tik pasėdėti ant suoliuko“.

Jaunuoliai neatsisako minties tokį renginį pakartoti.

Jie tvirtino, kad, organizuojant renginį, pagalbos ranką ištiesė ne vienas asmuo, organizacija ar įmonė.

„Norėtume padėkoti Egidijui Rekašiui bei Mariui Grikšui už transportą, Gargždu atvirai jaunimo erdvei už žaidimų stalus, Dauparų jaunimo organizacijai „Strategai“ už sėdmaišius ir stalus, „AA renginiams“ už aparatūrą. Taip pat už tai, kad Skate parko savininkai suteikė galimybę pasiskolinti reikiamas konstrukcijas bei visiems kitiems, kas prisidėjo prie šio renginio“, – vardijo G.Muldarytė ir J.Jurevičius.

 

Renginio akimirkos – G.Muldarytės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 301 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,