Logo
 Spausdinti šį puslapį

Išskirtinė naujiena Gargžduose – šalčio terapijos paslauga

Įvertinkite šį įrašą
(9 balsai)
Kosmetologė Sigita Černeckytė pirmoji Klaipėdos rajone pasiūlė krioterapijos paslaugą. R.Rapalienės nuotr. Kosmetologė Sigita Černeckytė pirmoji Klaipėdos rajone pasiūlė krioterapijos paslaugą. R.Rapalienės nuotr.

Ar kada pagalvojote, kad Jūsų grožiui atsiskleisti gali padėti šaltis? Krioplastikos, kuri dar vadinama krioterapija arba tiesiog šalčio terapija, nauda jau gali įsitikinti ir Gargždų moterys bei vyrai. Permainų vėją miesto grožio industrijoje įpūtė „Soliariumų studijoje“ dirbanti kosmetologė Sigita Černeckytė, pirmoji ir vienintelė Klaipėdos rajone pasiūliusi krioterapijos paslaugą.

 

Gargžduose – vienintelis

aaaCRYO3-defLietuvoje pakankamai nauja procedūra – šalčio terapija – atliekama su „Cryolift III“ aparatu. Jų Lietuvoje yra tik apie 10, vienas jų – Klaipėdoje ir nuo šiol – Gargžduose.

Kosmetologė S.Černeckytė prisipažino visada svajojusi pasiūlyti išskirtinę grožio procedūrą. Ji pasakojo, kad „Cryolift III“ aparatas ypatingas tuo, kad specialus jo antgalis gali įšalti iki minus 18 laipsnių temperatūros ir nesukelti visiškai jokio diskomforto jausmo, o šaltis – nustebinti neįtikėtinu poveikiu.

„Oda gerai toleruoja šaltį, tad jis gali duoti labai gerą rezultatą: paskaistinti, „pakelti“ ir pagražinti veidą“, – teigė kosmetologė.

Įdomu tai, kad ši procedūra dar vadinama mezoterapija be adatų, mat yra visiškai neskausminga. Krioplastikos metu veikiamas ne vienas skirtingas odos sluoksnis: epidermis (paviršinė oda), dermos papiliarinis ir tinklinis odos sluoksniai, hipoderma (viršutiniuose sluoksniuose), taip pat gerinama mikrocirkuliacija, stimuliuojamos juntamųjų nervų galūnėlės.

 

Rūgštinės procedūros – bent kartą per metus

S.Černeckytė pasakojo, kad prieš šalčio terapiją yra tepami specialūs serumai.

„Pirmiausia nuvalomas veidas, tada daromas migdolinės rūgšties pilingas, kad būtų pašalintos senos, negyvos ląstelės ir užtikrinama geresnė visų naudojamų preparatų skvarba. Migdolinis pilingas gražina ir skaistina odą, drėkina, taip pat turi antibakterinių savybių, tad gydo aknę. Be to, tinka net pačiai jautriausiai odai. Yra rekomenduojamos tik 4 šio pilingo procedūros kas dvi savaites. Tada rezultatas būna geriausias“, – akcentavo grožio specialistė.

Kosmetologė pabrėžė, kad visiems bent kartą per metus reikėtų pasidaryti rūgštines procedūras, kad būtų nuluptos negyvos ląstelės, nes paprasti pilingai pašalina tik dalį jų, nesiskverbia taip giliai kaip cheminiai.

 

Atsižvelgia į odos būklęcryo-soin

Specialius mokymus išklausiusi S.Černeckytė nurodė, kad krioplastika atliekama tam tikrais specifiniais judesiais, kuriais formuojamas veido ovalas.

„Akivaizdžiai pastebima, kad vyresnio amžiaus žmonėms pakyla veido oda, o jaunų moterų veidas tampa skaistesnis ir gražesnis“, – pabrėžė kosmetologė.

Šalčio terapijos metu naudojami 4 rūšių serumai: drėkinamasis su jūros kolagenu, suteikiantis veidui putlumo bei drėgmės; stangrinamasis, suteikiantis odai stangrumo ir atstatantis odos tankį; priešraukšlinis, kuris užpildo savo veikliosiomis medžiagomis veide esančias raukšles; spindesio suteikiantis serumas, atgaivinantis bei skatinantis ląstelių aktyvumą.

 „Procedūros metu serumą parenku pagal kliento odos būklę, jos tipą. Jie gali būti kombinuojami. Pavyzdžiui, jei oda yra brandi ir labai išsausėjusi, tada naudojamas stangrinantis ir hialuroninis serumas“, – aiškino S.Černeckytė.                                    

Kosmetologė teigė, kad procedūros pabaigoje dedama arba kreminė kaukė, arba bioceliuliozės kaukė, išmirkyta hialurone.

 

Veidui suteikia švytėjimo

S.Černeckytė akcentavo, kad ši procedūra ypatingai tinka prieš kokią nors svarbią progą, pavyzdžiui, krikštynas ar vestuves.

krioterapinis antgalis„Vasara – vestuvių metas. Nuotakoms siūlau, likus kelioms dienoms iki šios svarbios šventės arba net iš vakaro, pasidaryti šią procedūrą, kad veidas būtų spindintis ir švytintis. Žinoma, jei yra daugiau kokių veido problemų, reikėtų ateiti anksčiau, kad jas būtų galima išspręsti“, – teigė kosmetologė.

Pastebimą naudą pajus ir pavargusios bei streso paveiktos moterys, kurios po procedūros ne tik atrodys gražiau, bet ir jausis geriau.

„Tai – ne tik grožio procedūra. Šaltis turi ir gydomųjų savybių: padeda atgaivinti pavargusią, išsausėjusią odą“, – tvirtino S.Černeckytė.

Visos procedūros metu naudojamos priemonės – prancūzų dermatologinės kompanijos „Laboratoires Filorga“, visi produktai – sertifikuoti ir saugūs.

Krioterapija gali mėgautis ir besilaukiančios ar maitinančios moterys. Ji negalima tik sergant peršalimo ir infekcinėmis ligomis, karščiuojant, esant onkologiniams odos susirgimams, įvairiems dermatitams ar alergijai šalčiui.

 

Pastebimi rezultatai – jau po pirmos procedūros

Pasak S.Černeckytės, net vienkartinės procedūros duoda akivaizdų rezultatą.

„Oda regeneruoja kas 28-30 dienų, vadinasi, nulupus senas ląsteles, naujos ir sveikos ataugs per mėnesį laiko. Kad poveikis būtų dar geresnis, rekomenduoja pasidaryti bent tris procedūras. Aišku, kiekvienos procedūros metu migdolinės rūgšties pilingas nėra atliekamas, nes jis rekomenduojamas tik kas dvi savaites. Vietoje jo būtų daromas švelnus grūdelinis pilingas arba enziminis – nuspręstume pagal kliento poreikius“, – patikino kosmetologė.fototerapinis antgalis

Ji pabrėžė, kad klientėms, kurios užsisako tris ar daugiau krioplastikos procedūras, dovanojama nemokama fototerapijos procedūra, kuri irgi atliekama šiuo aparatu.

Spalvų terapija taip pat atliekama atskirai tiems, kas nori pagerinti odos būklę. Fototerapijos metu naudojamos 4 spektro spalvos (raudona, mėlyna, geltona ir žalia), kurios įsiskverbia į reikiamą odos lygį bei suteikia galimybę gydyti įvairias problemas. Pavyzdžiui, žalia – šalina pigmentines dėmes, gydo odos raudonį ir ramina sudirgusią odą. Pabrėžtina, kad šviesos terapijai naudojami tik medicininiai šviesą spinduliuojantys diodai.

 

Taip pat kosmetologė S.Černeckytė atlieka rūgštinius (cheminius) veido pilingus, mechaninius veido ir nugaros valymus, elektroporacijos procedūras (serumų įvedimą į gilesnius odos sluoksnius), drėkinančias, valomąsias, stangrinamąsias, skaistinamąsias veido procedūras, holistinį veido, kaklo ir krūtinės masažą, depiliacijas.

„Soliariumų studiją“ rasite adresu P.Cvirkos g. 33, Gargždai.

Daugiau kosmetologės Sigitos naujienų apie siūlomas paslaugas rasite ČIA. 

lumino-soin

 

Apie krioterapiją

 „Cryolift“ prietaisas skleidžia šaltį iki -18 laipsnių tiesiai ant odos be jokio diskomforto jausmo.

Krioterapija buvo naudojama įvairiose gydymo praktikose ilgą laiką. Šį metodą savo darbuose aprašė net Hipokratas 460-377 m. prieš Kristų.

Krioplastika gali būti taikoma sprendžiant labai įvairius estetinius trūkumus: stresinių odos pažeidimų profilaktika, aktyvi odos senėjimo požymių profilaktika ir gydymas, riebios ir porėtos odos gydymas, mezoterapijos optimizavimas, odos paruošimas ir reabilitacija prieš ir/arba po traumuojančių invazinių estetinių procedūrų.

Krioplastikos rezultatai: aktyvuojama mikrocirkuliacija, padidinamas odos praeinamumas, stimuliuojami metabolizmo procesai, audiniai prisotinami deguonies.

 

 

  

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,