Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Banga“ po įvarčių fiestos palaužė „Kauną“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotr. Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotr.

     Antradienį Kaune „Banga" žaidė LFF I lygos 15 turo varžybas, kuriose po įvarčių fiestos rezultatu 4:3 palaužė „Kauną".

 

     „Banga" puikiai pradėjo susitikimą – jau 14 minutę po J.Adamo ir A.Staponkos tikslių smūgių pirmavo 2:0. Deja, netrukus padaryta grubi klaida, bandant atmesti kamuolį vartininkui, suteikė galimybę kauniečių puolėjui J.Rea sušvelninti rezultatą. Tiesa, 24 minutę A.Bačanskis vėl sugrąžino mūsų komandai dviejų įvarčių persvarą. Tačiau šeimininkams 33 ir 51 minutėmis pavyko dvi kontratakos, kurių smaigalyje buvo J.Rea, ir, įsibėgėjant antrajam kėliniui, kova prasidėjo iš naujo – 3:3. Tokia įvykių eiga kiek sutrikdė „Bangą" ir kauniečiai perėmė iniciatyvą. Laimei, didesnių nemalonumų išvengėme, o keitimais ir žaidėjų perstatymu pavyko pakreipti rungtynių eigą norima linkme. Jau baigiantis rungtynėms S.Urbys prasiveržė kraštu, atmetė kamuolį J.Adamui, o po šio ne itin pavykusio smūgio iš arti nukreipė kamuolį į „Kauno" vartus ir išplėšė pergalę „Bangai" – 4:3.

     Po rungtynių „Bangos" vyriausiasi treneris Vaidas Žutautas džiaugėsi, kad pavyko iškovoti pirmąją pergalę išvykoje: „Rungtynes pradėjome labai gerai, bet padarėme keletą žioplų klaidų ir turėjome problemų. Smarkus lietus kliudė žaisti savo žaidimą, tačiau didžiausia bėda buvo vaikiškos klaidos. Svarbiausia, kad pagaliau turime pirmus tris taškus ir pirmus įvarčius išvykoje. Lieka tik kilti aukštyn".

     Kitas rungtynes „Banga" žais sekmadienį, birželio 28 dieną, 16 valandą Gargždų miesto stadione su Vilniaus MRU.


Iš protokolo. Kaunas (Kaunas) – Banga (Gargždai) 3:4 (2:3).
NFA stadionas: 30 žiūrovų
Įvarčiai: 4 min. J.Adamas, 14 min. A.Staponka, 24 min. A.Bačanskis, 89 min. S.Urbys (Banga); 18 min., 33 min., 51 min. J.H.Rea (Kaunas).
Įspėjimai: 75 min. A.Staponka, 90 min. E.Drąsutis (Banga).
„Bangos" sudėtis: I.Driomovas, S.Urbys, K.Urbaitis, A.Šlušnys, M.Gudauskas, I.Jurgutis (57' E.Drąsutis), A.Butkus, J.Adamas, D.Pačkauskas (68' M.Eitutis), A.Staponka, A.Bačanskis. Atsargoje liko: K.Smilingis, T.Dargužas, S.Jurkus, P.Lotužys, E.Rudavičius.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,