Mano Gargždai



Per Jonines kelių policija darbavosi aktyviai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Birželio 24 dieną Kelių policijos biuro pareigūnai kartu su Lietuvos kelių tarnybos pareigūnais vykdė reidus Klaipėdos mieste ir Klaipėdos rajone, kurių metu tikrino transporto priemonių vairuotojų blaivumą ir užkardė kitus grubius Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

 

Klaipėdos mieste reido metu patikrina 210 transporto priemonių, užfiksuoti 4 Kelių eismo taisyklių pažeidimai: sulaikytas 1 vairuotojas, neturintis teisės vairuoti transporto priemonę.

Klaipėdos rajone reido metu patikrinta 340 transporto priemonių, užfiksuota 11 Kelių eismo taisyklių pažeidimų. Iš jų nustatyti 6 neblaivūs transporto priemonių vairuotojai, 3 – neblaivūs dviračių vairuotojai.

Be to, birželio 24 d. apie 22 val. 30 min. Klaipėdos mieste Jūrininkų pr. ties Minijos g. buvo pastebėti du važiuojantys motociklai, iš kurių ant vieno nesimatė valstybinio numerio ženklo. Pradėjus stabdyti minėtą motociklą, jo vairuotojas padidinęs greitį nuvažiavo Perkėlos g. link. Motociklo vairuotojas nesustojo, vairavo chuliganiškai ir pažeidinėjo Kelių eismo taisykles. Smiltelės g. motociklininkas buvo sustabdytas ir už Kelių eismo taisyklių pažeidimus jam buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas bei paskirtas nagrinėjimas teisme.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 240 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,