Mano Gargždai



„Banga“ tęsia nepralaimėtų rungtynių seriją

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotr. Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotr.

     Pirmosios LFF I lygos antrojo rato rungtynės Panevėžyje baigėsi be įvarčių.


     Jau penktąją rungtynių minutę „Banga" turėjo puikią progą, tačiau iš panevėžiečių kamuolį perėmęs ir prieš vartininką išbėgęs S.Urbys smūgiavo greta vartų.

     Daugiausiai aikštės viduryje vykusį žaidimą pagyvino tik A.Staponkos smūgis galva po kampinio ir tolimas S.Urbio smūgis. Panevėžiečiai pirmąją rimtesnę progą turėjo tik pačioje kėlinio pabaigoje, kai M.Savėnas baudos smūgiu iš 30 metrų pasiuntė kamuolį tiesiai E.Jonaičiui į rankas.

     Antrojo kėlinio pradžioje dovanos „Panevėžiui" vos neįteikė E.Jonaitis, išleidęs kamuolį iš rankų vartų aikštelės prieigose. Laimei, P.Lukšys savo šansų nepasinaudojo.

     Netrukus jau „Banga" buvo arti tikslo – 52 minutę po A.Bačanskio smūgio galva G.Tomkevičius atmušė į vartus skriejantį kamuolį. Dar po minutės A.Staponka iš baudos aikštelės smūgiavo greta vartų.

     Įpusėjus kėliniui pasijautė, kad „Banga" po paskutinių rungtynių turėjo tik dvi laisvas dienas, o panevėžiečiai – keturias. Visgi dažniau kamuolį kontroliavę aikštės šeimininkai iš esmės sukūrė tik vieną tikrai pavojingą ataką, kai 68 minutę po perdavimo iš dešiniojo krašto P.Obolevičius iš kelių metrų galva smūgiavo į vartus, tačiau E.Jonaitis sugebėjo kamuolį nukreipti už galinės linijos.

     Lygiosiomis Panevėžyje „Banga" pratęsė nepralaimėtų rungtynių seriją iki dešimties rungtynių.


     Rungtynių santrauka ir įrašas – futbolo.tv.
     Trenerių ir žaidėjų komentarai – futbolo.tv.


     Kitas I lygos rungtynes „Banga" žais liepos 28 dieną su Kėdainių „Nevėžiu" Gargždų miesto stadione. Tačiau Gargždų futbolo gerbėjai neliks be futbolo – jau šeštadienį, liepos 11 dieną, 12 valandą Gargždų miesto stadione „Banga" žais draugiškas rungtynes su norvegų „Egersunds IK".


Iš protokolo. Panevėžys (Panevėžys) – Banga (Gargždai) 0:0 (0:0).
Panevėžio Aukštaitijos stadionas, 480 žiūrovų. Teisėjas - D. Šimėnas (Vilnius).
Įspėti: 17 min. A. Arlauskas, 42 min. G. Tomkevičius, 81 min. A. Meškinis (Panevėžys); 84 min. K. Urbaitis, 90+1 min. S. Jurkus, 90+3 min. A. Butkus (Banga)
„Bangos" sudėtis: E.Jonaitis, S.Jurkus, A.Šlušnys, T.Dargužas, M.Gudauskas, D.Pačkauskas (66' E.Drąsutis), A.Butkus, K.Urbaitis, S.Urbys, A.Staponka, A.Bačanskis (84' M.Eitutis). Atsargoje liko: K.Smilingis, A.Ivanauskas, I.Jurgutis, E.Rudavičius, T.Vištartas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 315 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,