Mano Gargždai



Darbus pradėjo naujoji vietos veiklos grupės „Pajūrio kraštas“ valdyba

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
VVG „Pajūrio kraštas" valdyba. Simos Ulvikienės nuotr. VVG „Pajūrio kraštas" valdyba. Simos Ulvikienės nuotr.

     Vietos veiklos grupė (VVG) „Pajūrio kraštas" vasarą pasitiko pokyčiais.


     Rengiant Klaipėdos rajono vietos plėtros strategiją 2014-2020 metų etapui, birželio 25 d. visuotiniame VVG „Pajūrio kraštas" narių susirinkime buvo renkama nauja 12 žmonių valdyba. Ją pagal nuostatus privalo atstovauti trijų sektorių – pilietinės visuomenės, verslo ir vietos valdžios, įtraukiant kaimo plėtros ir žemės ūkio sritis, atstovai.

     Vietos valdžios sektoriaus atstovai, į valdybą deleguoti Tarybos sprendimu – Ligita Liutikienė, Sigitas Karbauskas ir Rasa Petrauskienė.

     Visuotiniame susirinkime buvo nuspręsta, kad pilietinės visuomenės sektoriui atstovaus Inesa Gaudutytė, Vidmantas Gedvilas, Jolita Lemežienė, Šarūnė Petruškevičienė, Donalda Saulė Surplytė.

     Verslo sektoriui buvo išrinkti Vytautas Kundrotas, Algirdas Skroblys, Alina Petkevičienė ir Vilmantas Vaičekauskas.

     Liepos 14-15 d., pagal projektą „Atvirumas pokyčiams ir naujovėms – kelias į sėkmę" buvo organizuojami mokymai valdybos nariams, kurių metu buvo gilinamasi į komandinio darbo subtilybes, nariai turėjo galimybę geriau susipažinti.

     Po dviejų dienų mokymų valdybos pirmininke slaptu valdybos narių balsavimu buvo išrinkta Alina Petkevičienė.

     Liepos 22 d. vyko jau antrasis valdybos susirinkimas, kurio metu buvo sprendžiami įvairūs klausimai: pasiskirstyta funkcijomis, aptartas organizuojamos konferencijos „Vietos plėtros strategijos įgyvendinimas: rezultatai, iššūkiai, svajonės" organizavimas, priimti nauji nariai.

     Rugpjūčio 17-21 dienomis valdybos nariai patirties semsis Portugalijoje, kur dalyvaus konferencijoje „LEADER programos įtaka, kuriant socialines sąlygas verslo plėtrai".


     Apie VVG „Pajūrio kraštas"
     VVG „Pajūrio kraštas", telkdama atstovaujamos teritorijos kaimo gyventojus, bendruomenes bei kitas nevyriausybines organizacijas ir veikdama partnerystėje su vietos valdžia bei verslu, siekia užtikrinti darnią Klaipėdos rajono kaimiškų vietovių plėtrą, apjungiant gyvenamosios aplinkos gerinimą, kaimo ekonomikos įvairinimą ir vietos gyventojų socialinių, kultūrinių iniciatyvų skatinimą.

     VVG valdyba turi teisę priimti sprendimus dėl projektų įgyvendinimo atstovaujamoje teritorijoje pagal KPP priemonę „LEADER".

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 274 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,