Mano Gargždai



Festivaliui IRRGI jau pasiruošta

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Rasos Tamašauskaitės nuotr. Rasos Tamašauskaitės nuotr.

Jau šį šeštadienį, rugpjūčio 8-ąją, gerai praleisti laiką Agluonėnų sode pakvies ketvirtasis jaunimo muzikos festivalis IRRGI, pasiūlysiantis dar daugiau pramogų ir kokybiškos muzikos.

        

Festivalis žada naujovių

Viena iš festivalio organizatorių Gabija Šutkutė portalui mano-gargzdai.lt pasakojo, kad renginiui pradėta ruoštis kaip niekada anksti ir dabar beliko sutvarkyti kelias smulkmenas.

„Šias metais dalyvių atranka vyko dar anksčiau. Jų profesionalumas pateisino mūsų lūkesčius, todėl nusimato labai geras koncertas“, – tvirtino G.Šutkutė.

Renginio organizatorė teigė, kad, nors praėjusių metų festivalis puikiai pavyko, šiemet nutarta pasiūlyti naujovių.

„Šiais metais žiūrovai turės didesnį pramogų pasirinkimą. Jau nuo 11 val. vyks sportinės varžybos, kurias organizuoja Agluonėnų sporto klubas „Agluona“. Patys taip pat ruošiame kelias staigmenėles žiūrovams. Taip pat turėsime daugybę prekybininkų, pasiūlysiančių įvairių užkandžių ir pramogų. Pasimokę iš praėjusių metų klaidelių, šiais metais įsteigėme atskirą žiūrovų prizą. Balsuoti ir išrinkit savo mėgstamiausią festivalio atlikėją galės ir jie. Beje, šiemet festivalis vyks valanda ilgiau – iki 24 val. Už tai norime padėkoti Klaipėdos rajono savivaldybės administracijai. Tad festivalis laukia puikus ir, be to, nemokamas, todėl kviečiame visus atvykti“, – ragino G.Šutkutė.

           

Koncertuos „Biplanai“

Festivalio „vinimi“ šiemet taps grupė „Biplan“. Taip pat scenoje pasirodys net 10 jaunų talentingų skirtingų muzikos stilių atlikėjų, įtiksiančių kiekvieno muzikiniam skoniui.

Susirinkusiųjų laukia ne tik kokybiškos muzikos dozė, bet ir kitos atrakcijos: tinklinio, galiūnų rungtys, petankė, estafetė vaikams, galimybė pažaisti „mega“ šaškėmis ar didžiuliu kryžiukų/nuliukų žaidimu. Taip pat bus galima pasipuošti „chna“ tatuiruotėmis, poilsiauti „chill zonoje“, pasilinksminti dažasvydžio tire, įsiamžinti fotosesijų kampelyje, pašokinėti ant batuto ar sudalyvauti akcijoje „Mylėkime gamtą“.

          

Festivalio dalyviai:

- De learn;

- Tyfaz;

- Gabrielė Kalniškytė su grupe;

- Black Biceps;

- LitRoll;

- Markė;

- Henrikas Gy;

- Naujoji Rinka (NJR);

- Jurgita Baguckytė;

- Rūta Drabulytė su grupe.

       

Daugiau festivalio naujienų rasite ČIA.

             

Renginio plakatas:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 330 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,