Mano Gargždai



Pareigūnai susitiko su Veiviržėnų gyventojais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr.

Policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininkas Gediminas Radzevičius kartu su bendruomenės pareigūne Rasa Jonauskaite lankėsi Veiviržėnų seniūnijoje, kur buvo susitikta su seniūne, seniūnaičiais, seniūnijos darbuotojais, gyventojais, bendruomenių atstovais.

 

G.Radzevičius supažindino susitikimo dalyvius su kriminogenine situacija, akcentuodamas tai, kad seniūnija rajono mastu yra pakankamai rami, nusikalstamų veikų čia registruojama nedaug.

 

Pėžaičių bendruomenės atstovai iškėlė problemą – suįžūlėjęs jaunimas, kuris nesilaikydamas Kelių eismo taisyklių važinėja automobiliais, taip pat vartoja alkoholinius gėrimus viešosiose vietose, elgiasi įžūliai, nereaguoja į pastabas.

 

Veiviržėnų gyventojai skundėsi dėl gyvūnų laikymo taisyklių pažeidimų, nes kai kurie miestelio gyventojai netinkamai prižiūri savo augintinius. Skomantų gyventojai skundėsi dėl išlikusios tos pačios problemos – vykdomos prekybos valstybine degtine suaugusiesiems ir nepilnamečiams.

 

Kitose seniūnijos gyvenvietėse didesnių problemų nėra. Bendruomenių atstovai paprašė, kad dažniau seniūnijos gyvenvietėse apsilankytų policijos pareigūnai, nes tai labai padeda, drausmina. Policijos komisariato atstovai pažymėjo, kad, be aktyvios bendruomenės pagalbos ir gyventojų iniciatyvos, vienai policijai sunku kovoti su teisėtvarkos pažeidėjais, nes tam ne visada pakanka galimybių.

 

Siekiant stiprinti teisėtvarką, pasiūlyta seniūnijos bendruomenėms ir gyventojams aktyviau burtis į saugios kaimynystės grupes, stiprinti policijos rėmėjų veiklą. Susitikimo dalyviai aktyviai diskutavo teisėtvarkos užtikrinimo klausimais. Policijos komisariato atstovai atsakė į susitikimo dalyvių klausimus. Seniūnė Edita Sluckienė padėkojo policijos pareigūnams už apsilankymą.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 156 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,