Mano Gargždai



V.Gaigalaičio globos namuose viešėjo svečiai iš Latvijos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
V.Gaigalaičio globos namų nuotr. V.Gaigalaičio globos namų nuotr.

Viliaus Gaigalaičio globos namai tęsia draugystę su Latvijos kvalifikacijos kėlimo centru „Aisma“.

 

Jau trečią kartą Viliaus Gaigalaičio globos namuose lankėsi socialiniai darbuotojai iš Latvijos Madonsko krašto. Puiki draugystė užsimezgė tarpininkaujant profesionalaus kvalifikacijos kėlimo centro „Aisma“ iniciatyva. Centro darbuotojai siekia ne tik duoti teorinių žinių kvalifikaciją keliantiems darbuotojams, bet suteikia sąlygas aplankyti kuo daugiau įstaigų ir praktiniu būdu semtis patirties.

Rugpjūčio 7 dieną į globos namus atvyko 30 asmenų grupė, kurią sudarė ne tik socialiniai darbuotojai, kvalifikacijos kėlimo centras „Aisma“ darbuotojai, bet ir Madrono krašto politikai.

Svečius sutiko ir sveikino Viliaus Gaigalaičio globos namų dainų ir muzikos ansamblis „Lemtis“. Buvo labai džiugu, kad susitikime noriai sutiko dalyvauti ir Klaipėdos rajono savivaldybės vicemerė Violeta Riaukienė, Socialinės paramos skyriaus vedėjos pavaduotoja Jolanta Papievienė, vyriausioji specialistė Airida Stonienė bei Sveikatos apsaugos ir socialinės rūpybos komiteto nariai Andrius Adomaitis ir Voldimara Jasmontaitė.

Susitikimo metu buvo pasidalinta gerąja patirtimi, pristatytos globos namų funkcijos. Puiki diskusija vyko tarp abiejų šalių politikų, kurie pristatė savo veiklos kryptis. Reziumuojant susitikimo rezultatus buvo nutarta, kad bendradarbiavimas tęsis ir dabar gerąja patirtimi pasidalinti pas kolegas vyks Viliaus Gaigalaičio globos namų darbuotojai.

 

V.Gaigalaičio globos namų nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 306 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,