Mano Gargždai



Narkotikų turėtojai iš Karklės festivalio keliavo į areštinę

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Corbis nuotrauka. Asociatyvi Corbis nuotrauka.

Karklės festivalio dalyviams policijos pareigūnai pernelyg atsipalaiduoti neleido. Ieškant narkotinių medžiagų, pasitelkti ir tarnybiniai šunys. Policijos pastangos davė vaisių – užfiksuotas ne vienas pažeidimas.

    

Rugpjūčio 14-ąją, penktadienį, apie 18.55 val. Klaipėdos rajono Karklės kaime festivalio metu sulaikytas  A.S., gimęs 1989 metais. Jis savo rūbuose nešėsi du paketėlius su baltos spalvos milteliais, kaip įtariama narkotine medžiaga. A.S. sulaikytas ir uždarytas į Klaipėdos AVPK areštinę.

   

Dar daugiau su draudžiamomis medžiagomis įkliuvusių festivalio dalyvių buvo rugpjūčio 15 d., šeštadienį. Apie 15.30 val. sulaikytas R.K., gimęs 1993 metais, kuris savo vyriškoje rankinėje nešėsi plastikinę dėžutę. Joje buvo augalinės kilmės medžiaga, susukta į foliją, įtariama – narkotinė. R.K. irgi sulaikytas ir uždarytas į Klaipėdos AVPK areštinę.

     

Ten pat atsidūrė ir 1986 metais gimęs klaipėdietis A.T. Apie 20 val. jam priklausančioje palapinėje rasta ir paimta augalinės kilmės narkotinių medžiagų (kanapių) ir viena kvadratinė mėlynos spalvos tabletė.

 

Taip pat 20 val. dar vienoje palapinėje rasta ir paimta plastikinė pakuotė, kurioje buvo 4 vnt. kvadratinių mėlynos spalvos tablečių su logotipais.

 

Festivalio metu neapsieita ir be vagysčių. Rugpjūčio 17-ąją, pirmadienį, Klaipėdos rajono policijos komisariate užregistruotas A.R. (gim. 1992 metais) iš Klaipėdos pareiškimas apie tai, kad šeštadienį apie 16 val. Karklės kaime  pastebėjo, jog nuo automobilio stogo neaiškiomis aplinkybėmis dingo rankinė. Joje buvo piniginė su pinigais, asmens tapatybės kortelė, mobilaus ryšio telefonas „Samsung“ ir kosmetinė. Padaryta žalos už 300 Eur.

Dėl šio įvykio į policiją pristatytas G.P., gimęs 1991 metais. Pas jį buvo rasta rankinė su daiktais.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 404 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,