Mano Gargždai



„Divina Femina“ sezoną pradės su smagiomis naujovėmis

Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
A.Papievienė (kairėje) ir A.Lukauskienė (viduryje) praktikavosi „fitness joga“ kursuose. Sporto klubo „Divina Femina“ archyvo nuotr. A.Papievienė (kairėje) ir A.Lukauskienė (viduryje) praktikavosi „fitness joga“ kursuose. Sporto klubo „Divina Femina“ archyvo nuotr.

Rugsėjo 7 d. startuos naujas Gargždų sporto klubo „Divina Femina“ sezonas. Kaip ir kasmet, čia sporto entuziasčių lauks daugybė skirtingų treniruočių. Be to, bus ir ką naujo išbandyti.

 

Joga su tempo „prieskoniu“

Sporto klubo „Divina Femina“ trenerė Anželina Papievienė portalui mano-gargzdai.lt atskleidė, kad jau visai netrukus savo klientams pasiūlys išbandyti išskirtinę naujieną – „fitness joga“ užsiėmimus.

 „Fitness joga“ – tai asanų pratybos, palaikančios gerą žmogaus fizinę būklę ir dovanojančios gražų kūną. Užsiėmimų metu bus atliekami ne tik tempimo statikos ir kvėpavimo pratimai, bet ir intensyvios asanos, kiti pratimų deriniai. Tuo ši jogos rūšis skiriasi nuo paprastos“, – aiškino A.Papievienė.

Pasak jos, treniruotėse bus dailinamos kūno linijos, didės ištvermė, lankstumas.

Pagrindas išliks tas pats – Hatha joga, pagardinta nedidelio tempo „prieskoniu“. Visa to dėka bus galima džiaugtis gražiu kūnu“, – įsitikinusi A.Papievenė.

Sporto klubo trenerės A.Papievienė ir Asta Lukauskienė „fitness jogos“ žinias gilino Kaune vykusiame seminare. A.Papievienė atskleidė, kad su kolege pasvajoja patirties dar pasisemti ir Indijoje kasmet vykstančiuose kursuose.

 

vidine divina2

Sportuoti galima ir su mažyliais. Sporto klubo „Divina Femina“ archyvo nuotr.

 

Sportuoja ir vaikai

Sporto klube siūloma ir daugiau šalyje vis labiau populiarėjančių užsiėmimų, pavyzdžiui, galimybė sportuoti drauge su vaiku.

Šie užsiėmimai yra skirti mamoms, kurios augina 3–12 mėn. vaikus ir neturi, kur jų palikti. Būna kartais kūdikis užmiega, tai mes jo ir nežadiname – mama sportuoja viena. Jei vaikas nemiega, sportuojama su juo, labai daug ką galima nuveikti. Visada paliekame šiek tiek laiko, 5-10 min., pamankštinti patį vaiką“, – pasakojo trenerė.

Antri metai sporto klube „Divina Femina“ vyks fitneso treniruotės vaikams, kurios ypač naudingos turintiems problemų su raumenynu, laikysena, plokščiapėdyste ar tiems, kurie nėra aktyvūs.

Čia mes mankštinamės, sportuojame, būna ir šokame. Treniruotes paįvairiname žaidimų formomis. Vaikai viską atlieka su mielu noru“, – džiaugėsi A.Papievienė.

Praėjusiais metais „Divina Femina“ klientams pasiūlė treniruotes su TRX diržais.

Yra kelių lygių pratimai. Kai raumenynas sustiprėja, nuo lengvesnių pratimų pereinama prie sunkesnių. Sportuojant su TRX diržais, dirba kelios raumenų grupės – tai geriausias treniruoklis“, – teigė sporto klubo „Divina Femina“ trenerė.

 

vidine divina

Užsiėmimų gausa leis pasirinkti sau tinkamiausias treniruotes. Sporto klubo „Divina Femina“ archyvo nuotr.

 

Idėjos visada laukiamos

A.Papievienė vardijo, kad, kaip ir kasmet, erdvioje salėje vyks ir daugiau populiarių treniruočių: aerobikos, zumbos, kalanetikos, pilateso, rytiniai kūno dizaino užsiėmimai. Taip pat trenerė A.Lukauskienė po „zumba toning“ treniruočių kursų užsienyje suteiks galimybę jas išbandyti ir sporto klubo lankytojoms.

A.Papievienė pasakojo, kad šiemet buvo atsižvelgta į klienčių pageidavimą rengti treniruotes anksčiau – bandoma rinkti 17 val. vyksiančių užsiėmimų grupę.

A.Papievienė pabrėžė, kad norinčiosios gali siūlyti bet kokias idėjas, rinkti bendramintes ir registruotis.

Galima suburti besilaukiančiųjų grupę. Taip pat apkūnių moterų, kurios nedrįsta sportuoti prie lieknesniųjų. Jos galėtų drauge lieknėti, dalintis patirtimi, būtų sudarytas mitybos planas. Tereikia rodyti iniciatyvą, pakalbinti kitas prisijungti. Taip pat būtų labai įdomu, jei ateitų stambi moteris, pasiryžusi keistis, dirbti pagal individualią programą ir fiksuoti rezultatus“, – mąstė A.Papievienė.

Visada sporto klube laukiami ir jaunavedžiai, savo šventėje susirinkusiuosius norintys nustebinti nepriekaištingu vestuviniu šokiu.

Nuo spalio 6 dienos galimybę sportuoti čia pat, savo miestelyje, turės ir Vėžaičių gyventojos – jų pageidavimu, renkama sportuojančiųjų grupė.

 

Naujo sezono grafikas:

grafikas

* Penktadienio treniruotės kas antrą savaitę bus skirtingos: vieną penktadienį – „zumba toning“, kitą – kūno dizainas.

Penktadienio treniruotės prasidės nuo spalio mėnesio.

 

kainos

* Abonementų su nuolaida naujos klientės galės įsigyti rugpjūčio 29 d. Gargžduose, Minijos slėnyje, vyksiančio sveikatos festivalio „Tu gali“ metu. Taip pat „Divina Femina“ palapinėje bus dovanojami įvairūs dovanų kuponai apsilankyti sporto klube.

 

Sporto klubą „Divina Femina“ rasite adresu Kvietinių g. 14, Gargždai (restorano „Lijo“ pastatas, iš kiemo pusės pirmas aukštas). Tel. 8 699 16 852 arba 8 680 10 289.

Daugiau sporto klubo naujienų rasite ČIA.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 401 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,