Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Vaivorykštės“ gimnazistai žvalgėsi neformalaus švietimo mugėje

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Jaunuoliai aktyviai domėjosi siūlomais užsiėmimais. Organizatorių nuotr. Jaunuoliai aktyviai domėjosi siūlomais užsiėmimais. Organizatorių nuotr.

     Jau tapo įprasta, kad kiekvienų mokslo metų pradžioje Gargždų „Vaivorykštės" gimnazijoje vyksta neformalaus švietimo mugė. Taip sudaromos sąlygos mums, gimnazistams, susirasti informaciją, kokia popamokine veikla užsiimti, kur realizuoti savo gebėjimus, kaip turiningai praleisti laisvalaikį.


     Neformalaus švietimo būreliai, projektai – tai popamokinė veikla, kuri lavina įvairius gebėjimus. Kadangi mugėje dalyvavo gausus būrys puikiai nusiteikusių jaunuolių, tai galima teigti, kad didžioji dalis „Vaivorykštės" mokinių rūpinasi savo lavinimusi ir dalyvauja neformaliame švietime.

     Jau antrą mokslo metų dieną neformalaus švietimo mugėje gimnazistai galėjo rinktis įvairią popamokinę veiklą, konsultavosi su būrelių vadovais. Šioje mugėje buvo galima rasti įvairių užsiėmimų pristatymų: ir sportinių, ir muzikinių, ir kalbinių, ir kūrybinių – siūloma apie keturiasdešimt programų. Ir mokytojas, ir mokinys, apsilankęs neformalaus švietimo mugėje, galėjo rasti sau tinkamos srities būrelį, minčių pasvarstymui ar gerosios patirties idėjų.

 

     Akimirkos iš neformalaus švietimo mugės  Gargždų „Vaivorykštės" gimnazijoje:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,