Mano Gargždai



Bibliotekoje pristatyta Eglės Miliušytės-Brazdžiūnės kūryba

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Jono Lankučio viešosios bibliotekos nuotr. Jono Lankučio viešosios bibliotekos nuotr.

     Praskriejusi vasara atnešė šlamančius rudeninius lapus, o kartu ir poezijos natas į Jono Lankučio viešąją biblioteką. Rugsėjo 2-ąją visi poezijos mylėtojai rinkosi į poetės Eglės Miliušytės-Brazdžiūnės, virtualioje erdvėje pasirinkusios Egmilės slapyvardį, kūrybos popietę. Poetė atvyko iš Jonavos, jos kūrybos bagaže – devynios poezijos knygos, o dar dvi laukia išleidimo. Egmilė yra populiaraus socialinio tinklalapio „Eilėraščio taku" administratorė ir tokiu pat pavadinimu išleisto poezijos almanacho sudarytoja ir įkvepėja.


     Eglė Miliušytė-Brazdžiūnė pamalonino skaitytojus savo eilėraščiais, taip pat jos kūryba pasidalino Marytė Jurkienė, Laimutė Kasperavičienė bei Marija Pabrėžienė, kurios ne tik skaitė, bet ir papasakojo apie poetės gyvenimą. Į renginį atvyko ir Jonas Tiškus, Kretingos rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkas ir Klaipėdos regiono neįgaliųjų meninės raiškos ir sveikos gyvensenos asociacijos „Trijų mūzų blyksniai" vadovas, geras poetės bičiulis, kuris pristatė asociacijos veiklą ir planus.


     Renginio vedėja, bibliotekos direktoriaus pavaduotoja Diana Ciparienė džiaugėsi poetės kūrybiškumu ir skleidžiama energija, kuri kaip šulinio vanduo atsinaujina ir savo kūryba užpildo žmonių širdis.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 337 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,