Mano Gargždai



Jau ruošiamasi J.Janonio gatvės rekonstrukcijai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
J.Janonio gatvę ketinama pratęsti iki sankirtos su Vingio gatve. R.Rapalienės nuotr. J.Janonio gatvę ketinama pratęsti iki sankirtos su Vingio gatve. R.Rapalienės nuotr.

Gargžduose esančią J.Janonio gatvę vairuotojai už kelių mėnesių galės išbraukti iš nemėgstamiausiųjų sąrašo – pradėta ruoštis jos rekonstrukcijos darbams.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vedėjas Algirdas Ronkus portalą mano-gargzdai.lt informavo, kad artimiausiomis dienomis tikimasi gauti statybą leidžiančius dokumentus – tuomet bus pradėta gatvės rekonstrukcija. Kol kas vyksta paruošiamieji darbai.

J.Janonio gatvę ketinama pratęsti iki sankirtos su Vingio gatve. Viliamasi, kad tai pradės išspręsti ne vieną problemą. Kaip skelbta anksčiau, po rekonstrukcijos transporto priemonės judės saugiau, gyventojai ir šia gatve važiuojantys žmonės išvengs automobilių spūsčių, turėtų pagerėti sąlygos į „Vaivorykštės“ gimnaziją automobiliais vykstantiems pedagogams ir moksleiviams.

Eismas gatvėje bus vienpusis, be to, joje žadama įrengti iškiliąsias perėjas.

Lietuvos automobilių kelių direkcija gatvės rekonstrukcijai skyrė 49 247 eurus. Darbus atliks UAB „Hidrostatyba“. Rekonstrukcija turėtų būti baigta iki lapkričio 25 dienos.

 

R.Rapalienės nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 313 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,