Mano Gargždai



„Banga“ nesustoja

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

     Sekmadienį Kazlų Rūdoje LFF I lygos 26 turo varžybose „Banga" rezultatu 3:0 įveikė „Šilą". Tai jau septintoji pergalė iš eilės.


     Rungtynių pradžia „Bangai" klostėsi itin nelengvai. Prie savo ne itin lygios aikštės pripratę „Šilo" futbolininkai pirmajame kėlinyje turėjo iniciatyvą ir daug standartinių situacijų prie mūsų vartų. Įpusėjus kėliniui, po E.Grigaičio smūgio kamuolys atsimušė į virpstą ir prariedėjo vartų linija, tačiau į vartus nepateko. Tik artėjant kėlinio pabaigai mūsų komandai pavyko išlyginti žaidimą.

     Kur kas užtikrinčiau „Banga" pradėjo antrąjį kėlinį, o 67 minutę netgi pasiuntė šeimininkus į nokdauną. „Šilo" vartininkas atrėmė A.Staponkos smūgį iš baudos aikštelės, tačiau prie kamuolio pirmasis suskubęs K.Urbaitis pasiuntė jį į vartus. 74 minutę „Banga" pasinaudojo po praleisto įvarčio pastebimai sutrikusių varžovų klaidomis. E.Drąsutis, perėmęs kamuolį iš varžovų gynėjo, atliko perdavimą į baudos aikštelę. A.Bačanskiui. Nors nepavyko perdavimo „uždaryti", tačiau kamuolys atiteko M.Kurai ir šis iš kelių metrų padvigubino „Bangos" persvarą. Dar po trijų minučių tapo galutinai aišku, kas laimės. M.Gudauskas įveikė keturis varžovus, kol buvo pargriautas baudos aikštelės prieigose. K.Urbaitis baudos smūgiu perkėlė varžovų sienelę ir įtvirtino „Bangos" pergalę – 3:0.

     Po rungtynių „Bangos" vyriausiasis treneris V.Žutautas džiaugėsi, kad antroje rungtynių pusėje pavyko pakreipti žaidimą savo naudai: „Aikštės kokybė neleido mums žaisti sau įprasto futbolo. Pirmajame kėlinyje „Šilas" žaidė geriau, tačiau antrajame kėlinyje vyrams pavyko perlaužti žaidimą. Įmušėme tris gražius įvarčius ir šventėme pergalę. Ruošiamės tolimesnėms kovoms".


     Kitas rungtynes „Banga" žais Gargždų miesto stadione sekmadienį, rugsėjo 13 dieną, 15 valandą su Alytaus „Auska".


Iš protokolo. Šilas (Kazlų Rūda) – Banga (Gargždai) 0:3 (0:0).

Kazlų Rūdos m. stadionas, 200 žiūrovų. Teisėjas – I. Kovalenko (Jonava).

Įvarčiai: 67 ir 77 min. K. Urbaitis, 74 min. M. Kura (Banga)

Įspėti: 15 min. A. Jakelaitis, 76 min. R. Simanavičius (Šilas); 9 min. T. Dargužas, 43 min. D. Padaigis (Banga)

„Bangos" sudėtis: I.Driomovas, D.Padaigis, T.Dargužas, A.Šlušnys, M.Gudauskas, E.Drąsutis (90+3' I.Jurgutis), A.Butkus, K.Urbaitis (90+1' S.Jurkus), M.Kura, A.Staponka, A.Bačanskis. Atsargoje liko: K.Smilingis, L.Gedmintas, P.Lotužys, T.Vištartas.

 

Turnyrinė lentelė:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 284 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,