Mano Gargždai



Gargžduose – naujas grožio terapijos kabinetas

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Aktyviai grožio seminaruose besitobulinanti specialistė atskleidė, kad nuolat sieks pasiūlyti naujovių, o procedūras stengsis atlikti nepriekaištingai. S.Ulvikienės nuotr. Aktyviai grožio seminaruose besitobulinanti specialistė atskleidė, kad nuolat sieks pasiūlyti naujovių, o procedūras stengsis atlikti nepriekaištingai. S.Ulvikienės nuotr.

     Didžiulį spektrą paslaugų, puoselėjančių natūralų ir estetinį veido bei kūno grožį, nuo šiol bus galima gauti vienoje vietoje – prieš savaitę Gargžduose, „Lijo" pastate, duris atvėrė grožio terapijos kabinetas. Jame dirbanti kosmetikė-vizažistė Virginija Kerpienė džiaugiasi galėsianti rajono gyventojams pasiūlyti daugybę grožio ir gydomųjų procedūrų. Čia užsukę klientai turės progą gauti ne tik įprastas: antakių ar blakstienų dažymo, manikiūro ar depiliacijos paslaugas, bet ir pasimėgauti specialiomis kūno ir veido procedūromis, masažais.

 

     Grožio sritis traukė it magnetas

     Savo kabinetą atidaryti nusprendusi V.Kerpienė atviravo, kad grožio sritis traukė ir domino visada. Jos kelionė į grožio pasaulį prasidėjo dar prieš 15 metų, kuomet moteris įgijo choreografės specialybę.

     „Tai taip pat yra savotiškas kūno puoselėjimas ir gražinimas", – pastebėjo specialistė.

     Grožio srities neatsisakiusi moteris prieš 10 metų baigė ir manikiūro-pedikiūro kursus. Pradėtus darbus kuriam laikui teko palikti nuošalyje – planus koregavo atsiradusi šeima.
     „Visą laiką traukė į grožio pusę. Pradėjau ieškoti savęs, netikėtai kosmetikės-vizažistės kursus „Femina Bona" grožio mokykloje pasiūlė Darbo birža, tad nusprendžiau pasinaudoti šia galimybe", – pasakojo moteris.

     Baigti kursai tarsi atgaivino seniai puoselėtus norus dirbti grožio sferoje: „Kai prisiliečiau prie žmogaus, pajutau, kad man patinka tai daryti, jaučiu didelį pasitenkinimą dirbdama tokį darbą".

     „Femina Bona" grožio mokykloje moteris išmoko daugybės profesionalių grožio paslapčių. Ir toliau aktyviai grožio seminaruose besitobulinanti specialistė atskleidė, kad nuolat sieks pasiūlyti naujovių, o procedūras stengsis atlikti nepriekaištingai.

 

     Skaisčiai veido odai – aparatinės procedūros

     Didžiulis dėmesys naujai atvertame grožio kabinete yra skiriamas profesionalioms veido procedūroms.

     „Žmones kamuoja daugybė odos problemų, tad pirmiausia bus įvertinama kiekvieno atėjusio kliento veido oda, nustatomos probleminės sritys, išsiaiškinama, kokias problemas norėtų spręsti. Pagal tai parenkama kosmetika, pasiūlomos aparatinės procedūros", – pasakojo „Lijo" pastate įsikūrusi grožio specialistė.

     Anot jos, daugiausia jaunus žmones erzina spuogai, o vyresniuosius – raukšlės. Dažnai žmonės skundžiasi ir dehidratuota, išsausėjusia oda. Šiai bėdai spręsti gali būti pasiūlytos įvairios drėkinančios veido procedūros.

     „Taip pat itin rekomenduojama paslauga – liftingo procedūra nuo mimikos raukšlių. Čia klientui tepama ir speciali kaukė, ir enziminis pilingas, serumas, kelių rūšių kremai. Vienoje profesionalios kosmetikos dėžutėje – visa procedūra vienam žmogui", – atskleidė V.Kerpienė, patikinusi, kad po grožio terapijos likusias priemones visada atiduoda klientui.

     Visos veido procedūros papildomai gali būti atliekamos specialiais aparatais, padedančiais geriau įsisavinti veikliąsias medžiagas, „pamaitinti" odą. Grožio terapijos kabinete galima įsitikinti teigiamu ultragarso, elektroterapijos, jonizatoriaus poveikiu veido odai.

     „Ultragarsu sprendžiama daugybė problemų: pašalinamos pigmentinės dėmės, randai nuo spuogų, išryškėję kapiliarai ar maišeliai po akimis. Taip pat jis padeda mažinti raukšles, naikinti spuogus", – teigiamą šio aparato efektą pristatė kosmetikė-vizažistė, pridūrusi, kad ultragarso procedūros metu žmogus jaučia malonų šildymą.

 

Grožio terapijos kabinete galima įsitikinti teigiamu ultragarso, elektroterapijos ir jonizatoriaus poveikiu veido odai. S.Ulvikienės nuotr.

 

     Elektroterapijos metu sukuriama didelės spartos vibracija, kuri gali konvertuoti šilumos energiją ir sunaikinti bakterijas. Aukšto dažnio elektroterapijos procedūra taip pat itin skatina liaukų veiklą, paspartina kraujo cirkuliaciją, padeda odos ekskrecijai ir absorbcijai, skatina metabolizmą, generuoja šiluminę energiją odos audinių viduje.

     „Šį aparatą išbandyti siūlyčiau spuoguotą odą turintiems žmonėms", – rekomendavo grožio specialistė, atskleidusi, kad elektroterapijos metu jaučiamas tik lengvas dilgsėjimas.

     „Jonizatorius (galvanika) labai tinkamas serumui įvedinėti į gilesnius audinius, kiekviena kosmetika turi daug veikliųjų medžiagų, kurios, nenaudojant aparato, pasiekia tik epidermį, neina gilyn. Dėl nuolatinių teigiamų ir neigiamų jonų srovių judėjimo, galvanikos procedūros yra veiksmingos giluminiam odos maitinimui ir išorinių nešvarumų naikinimui, – kalbėjo V.Kerpienė. – Išorinių nešvarumų valymo metu suminkštinami suragėję sluoksniai, sureguliuojamas odos riebalų balansas, išvalomi nešvarumai ir neigiami jonai tuo pačiu metu".

     Šias aparatines procedūras bei kosmetiką V.Kerpienė yra išbandžiusi pati, tad teigiamu poveikiu neabejoja – oda po jų tiesiog švyti.

 

     Naudojama tik profesionali kosmetika

     Visoms veido ir kūno procedūroms grožio terapijos kabinete yra naudojama dviejų tipų profesionali kosmetika: „Thalion" ir „Keenwell".

     „Thalion" kosmetikoje naudojami jūros dumbliai duoda labai didelį teigiamą efektą: neutralizuoja organizme kancerogenines medžiagas, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, stiprina imuninę sistemą. Jūros dumbliai savo sudėtyje turi per 40 organizmui būtinų mikroelementų: jodo, mangano, cinko, fosforo, magnio, geležies", – prancūziškos kosmetikos privalumus vardijo grožio specialistė.

     Ispanų kosmetikos gamintojas „Keenwell" siūlo aukštos kokybės produktus įvairiems odos problemų sprendimams.

     „Kosmetika, kuria atliekamos procedūros, skleidžia švelnų, malonų kvapą, tad neerzins ir kvapams jautrių žmonių", – pridūrė V.Kerpienė.

     Makiažas atliekamas profesionalia, patikima, prancūziška „Make up for ever" ir „SLA" kosmetika. Pastaroji, anot kosmetologės, pasirinkta dėl itin natūralių sudėtinių dalių.

 

Makiažui naudojama „Make up for ever" ir „SLA" kosmetika. S.Ulvikienės nuotr.

 

     Kūnui – ir liekninančios programos, ir atpalaiduojantys masažai
     Be efektyvių procedūrų veido odai kabinete galima pasilepinti gydomosiomis ir atpalaiduojančiomis paslaugomis kūnui.

     Moterims itin aktualios anticeliulitinės programos. Jų yra kelios: įvyniojimas „cello" geliu arba „Lipo-stock extreme" programa.

     „Abi procedūros padeda sumažinti riebalinių sankaupų kiekį ir apimtį, išsklaido nelygumus, neleidžia riebalams kauptis iš naujo. Oda lieka fantastiška", – teigė ir pati procedūras išbandžiusi specialistė.

     Norintys atsipalaiduoti, sumažinti įtampą ir nutolinti atsirandančias kūno problemas kviečiami pasimėgauti klasikiniu masažu. Grožio kabinete gali būti atliekamas viso kūno masažas ar dalinis: kojų, rankų ir dekoltė, nugaros.

     „Klasikinis masažas suteikia gydomąjį poveikį įvairioms sistemoms: ir virškinimo, ir nervų, ir kraujotakos. Masažo teigiamas efektas jaučiamas visam organizmui. Jo metu pagerinama sutrikusios vietos kraujotaka, dėl to pašalinamas skausmas ir raumenų nuovargis, įtampa, pagerinama medžiagų apykaita, naikinami spazmai, atkuriamas sąnarių judrumas", – neabejojo specialistė.

 

     Ateityje – dar daugiau natūralių procedūrų

     Nors grožio terapijos kabinete siūlomas platus spektras paslaugų, grožio specialistė žadėjo, kad jų bus ir dar daugiau.

     Netrukus moteris ketina tobulintis „Thalion" seminare. Iš jo planuoja parsivežti ne tik žinių, bet ir pristatyti daugiau gydomųjų, natūralių procedūrų kūnui.

     „Didelį dėmesį skiriu kokybei, ateityje tikrai bus dar daugiau profesionalių veido ir kūno procedūrų, pasiūlysiu įvairesnių masažų: gal su karštais akmenimis, gal su žolelių ryšulėliais", – svarstė verslininkė.

 

     Atidarymo proga – patrauklūs pasiūlymai

     Atidarymo proga visą rugsėjo mėnesį grožio terapijos kabinete taikomos akcijos: klasikiniam masažui siūloma 50 proc. nuolaida, o manikiūro su UV lakavimu kaina – tik 10 eurų.

     Taip pat, atliekant įprastinę veido procedūrą, pasirinktinai dovanojamas veikliųjų medžiagų įvedimas į odą ultragarso aparatu, elektroterapijos būdu (darsonvaliu) ar jonizatoriumi.

 

     Grožio terapijos kabinetą rasite adresu Kvietinių g. 14, Gargždai („Lijo" pastate, buvusiose SEB banko patalpose).

     Kosmetikės-vizažistės Virginijos Kerpienės tel. 8 657 90 879.

     Daugiau informacijos – feisbuko paskyroje ČIA

 

Naujas grožio terapijos kabinetas Gargžduose – Simos Ulvikienės fotogalerijoje:

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 402 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,