Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų šokėjų porai – apdovanojimas iš Prezidentės rankų

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Šokėjai Vilius Jakas ir Gabrielė Siriūnaitė (kairėje) ir Ieva Žukauskaitė ir Evaldas Sodeika (dešinėje) su Lietuvos Respublikos Prezidente Dalia Grybauskaite. LR Prezidento kanceliarijos nuotr./ R. Dačkus Šokėjai Vilius Jakas ir Gabrielė Siriūnaitė (kairėje) ir Ieva Žukauskaitė ir Evaldas Sodeika (dešinėje) su Lietuvos Respublikos Prezidente Dalia Grybauskaite. LR Prezidento kanceliarijos nuotr./ R. Dačkus

     Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė už Lietuvos vardo garsinimą ir nuopelnus sportui, už parodytą valią ir ryžtą siekiant pergalių apdovanojo Europos ir pasaulio čempionatuose, neįgaliųjų čempionatuose ir kitose tarptautinėse sporto varžybose prizines vietas iškovojusius šalies sportininkus.


     Apdovanojimą iš Prezidentės rankų priėmė ir Gargždų sportinių šokių kolektyvo „Rolina" pora Vilius Jakas ir Gabrielė Siriūnaitė.

     2014 metais šokėjai Italijoje vykusiame Pasaulio sportinių šokių čempionate iki 21 m. standartinių šokių kategorijoje iškovojo bronzos medalius, o Helsinkyje vykusiame Šiaurės Europos šalių sportinių šokių čempionate standartinių šokių kategorijoje pasidabino aukso medaliais.

     Prezidentės teigimu, Lietuva didžiuojasi kiekvienu atletu, suprantančiu, kas yra garbė, pareiga, ir kovojančiu už savo valstybę.

     Šalies vadovės padėkos šiemet skirtos beveik trims šimtams atletų ir trenerių, kurie sėkmingai dalyvavo Europos ir pasaulio čempionatuose, jaunimo olimpinėse žaidynėse, neįgaliųjų čempionatuose.

     Prezidentė palinkėjo sportininkams gerų olimpinių ir parolimpinių startų, ryžto ir tvirtos kovos dvasios visose varžybose.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,