Logo
 Spausdinti šį puslapį

Savivaldybės vadovų darbo savaitė: Tarybos posėdis ir susitikimas su ministre

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

     Šią savaitę (rugsėjo 21-25 d.) Klaipėdos rajono savivaldybės vadovams nestigs veiklos. Antradienį valdžios atstovai dalyvaus susitikime su Gargžduose apsilankysiančia Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministre Virginija Baltraitiene, o ketvirtadienį jų laukia Savivaldybės tarybos posėdis.


     Meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį 10 val. dalyvavo susitikime su Bo Otterstroemu – Erasmus + projekto „Mainai visiems" koordinatoriumi iš Danijos ir projekto atstovais iš Gargždų „Minijos" progimnazijos. Šiame susitikime dalyvavo ir Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė.

     Pirmadienį 17 val. meras dalyvaus neeiliniame VVG „Pajūrio kraštas" visuotiniame narių susirinkime.

     Antradienį 10 val. susitikime su Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministre Virginija Baltraitiene dalyvaus visi valdžios atstovai.

 

     Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė trečiadienį 10 val. dalyvaus Lietuvos žemdirbystės instituto Vėžaičių filialo 80-mečiui skirtoje tarptautinėje mokslinėje konferencijoje „Dirvožemio degradacija: teorija, esama situacija ir apsaugos priemonės".


     Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė šią savaitę lankysis rajono vaikų ikimokyklinėse ugdymo įstaigose.

     Antradienį 16 val. ji pirmininkaus Nevyriausybinių organizacijų tarybos posėdžiui.

     Trečiadienį 14 val. dalyvaus Tradicinių religinių bendruomenių ir bendrijų rėmimo programos prašymų vertinimo komisijos posėdyje, o penktadienį – Panevėžyje „Cido" arenoje vyksiančioje konferencijoje „Lietuvos regioninė politika: integruotas požiūris į vietos plėtrą".

 

     Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas antradienį 9 val. planuoja dalyvauti susitikime su STT Klaipėdos valdybos Korupcijos prevencijos poskyrio viršininku Leonu Barišausku.

     Trečiadienį 11 val. jis pirmininkaus susitikimui su Dovilų ir Endriejavo miestelių detaliųjų planų rengėjais, o 13.00 val. pirmininkaus pasitarimui su IRTC atstovais dėl Gargždų gatvių apšvietimo.

 

     Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius antradienį 11 val. pirmininkaus pasitarimui dėl DNSB „11 kaimynų" namo šildymo problemų.

     14 val. jis pirmininkaus pasitarimui dėl Sendvario sen. Sudmantų kelio, automobilių stovėjimo aikštelės prie Olandų Kepurės ir Endriejavo Ąžuolų gatvės remonto darbų.

     Trečiadienį 11 val. jis dalyvaus susitikime su Dovilų ir Endriejavo miestelių detaliųjų planų rengėjais, o 13 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Gargždų apšvietimo automatizavimo.

     Penktadienį Česlovas Banevičius vyks į Girkalius dėl kultūros namų rekonstravimo ir modernizavimo projekto įgyvendinimo.

 

     Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė antradienį 16 val. dalyvaus Nevyriausybinių organizacijų tarybos posėdyje.

     Trečiadienį 10 val. ji pirmininkaus darbo grupės posėdžiui dėl vaikų žaidimo aikštelių, o 14 val. – Vaiko gerovės komisijos posėdžiui.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,