Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargžduose visus ant kojų sukėlė avarija (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(14 balsai)
Redakcijos nuotr. Redakcijos nuotr.

Antradienį Gargžduose apie 14.30 val. kilo neeilinis sujudimas – miesto centre įvyko avarija.

 

Liudininkų teigimu, juodas „Mercedes Benz“ markės automobilis, važiuodamas Klaipėdos gatve, ties Klaipėdos rajono apylinkės teismo pastatu „užšoko“ ant šaligatvio, paskui ant neįgaliųjų užvažiavimo prie teismo ir nuo laiptų nuskriejo Gargždų pirminės sveikatos priežiūros centro link, kol atsitrenkė į dekoratyvinius kalnelius.

Pakeliui automobilis nuvertė šviesoforą, kelio ženklus, apgadino teismo pastato fasadą. Skelbiama, kad automobilis prieš tai ir netoli parduotuvės „IKI“ užvažiavo ant šaligatvio, taip pat kliudė automobilį „Mazda“.

Laimei, judrioje Gargždų vietoje aplinkiniai žmonės tik per stebuklą nenukentėjo.

Į įvykio vietą atvyko ugniagesiai-gelbėtojai, policijos pareigūnai ir greitoji medicinos pagalba. Atskubėjo ir Gargždų pirminės sveikatos priežiūros centro vyriausiasis gydytojas Petras Serapinas.

Greitoji medicinos pagalba vairuotoją išgabeno į gydymo įstaigą. Pranešama, kad jis išgyveno. Automobilyje dar buvo vaikas. Pirminiais duomenimis, jis nenukentėjo.

Paaiškėjo, kad automobilį vairavo 1957 metais gimęs K.J., buvęs prokuroras, taip pat dirbęs Klaipėdos rajono apylinkės teisme.

Įvykis tiriamas. Viena iš versijų – vyresnio amžiaus vairuotojui važiuojant sutriko sveikata.

 

     Giedriaus Papievio ir redakcijos nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,