Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Gargždų pramogos SC“ iš paskutinės sezono išvykos grįžo su pergale

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Mato Bieliausko nuotrauka. Mato Bieliausko nuotrauka.

Šeštadienį į Tauragėje vykusias rungtynes komanda išvyko be penkių svarbių žaidėjų, tačiau tai nesutrukdė iškovoti pergalės.

 

Jau antrą rungtynių minutę A.Lenkšui išvesti komandą į priekį sutrukdė virpstas. Skolingi neliko ir jurbarkiečiai, tolimu smūgiu sukirtę į skersinį. Visgi, įpusėjus kėliniui, 25 min., T.Tamošauskas klastingu smūgiu iš baudos aikštelės prieigų pelnė pirmąjį rungtynių įvartį.

Po pertraukos dar aktyviau pradėję žaisti gargždiškiai kūrė vieną ataką po kitos, tačiau niekaip negalėjo prisitaikyti. Lūžį rungtynėse padarė J.Triuška, pelnęs du įvarčius iš eilės – 67 ir 69 minutę, o galutinai varžovus palaužė T.Tamošauskas, išmaudęs visą varžovų gynybą, po kurio perdavimo E.Garbauskui kamuolį liko nukreipti į tuščius vartus. Rungtynių pabaigoje varžovai dukart pavojingai kontratakavo, tačiau R.Uosis vartus išsaugojo sausus.

Iškovoti svarbūs trys taškai ir dar vienas pirmenybių lyderių kluptelėjimas palieka komandai viltį kovoti dėl I vietos. Paskutiniame ture spalio 3 d. gargždiškiams reikia nugalėti Telšių „Džiugas Ateitis“ futbolininkus. O Biržų „Širvenos“ ir „Akmenės SC“ dvikovoje lygiosios reikštų papildomas rungtynes tarp Gargždų ir Akmenės komandų, nes jos būtų surinkusios vienodą taškų skaičių.

Antradienį (rugsėjo 29 d.) 19.00 val. „Gargždų pramogos SC“ komanda kviečia žiūrovus į stadioną, kur vyks LFF taurės aštuntfinalio kova su Kauno „Spyrio“ komanda.

 

Iš protokolo:

Jurbarko „Vulkanas“ 0:4 (0:1) „Gargždų pramogos SC“

„Gargždų pramogos SC“ sudėtis: R.Uosis, A.Montrimas, G.Ratkus, E.Bračkus, T.Vitkauskas, T.Tamošauskas, M.Jonelys (65 min. I.Šakys), J.Triuška, A.Lenkšas, E.Garbauskas, M.Vijeikis (75 min. V.Mickus).

Įvarčius pelnė: 25 min. T.Tamošauskas, 67 ir 69 min. J.Triuška, 74 min. E.Garbauskas.

 

Turo rezultatai:

„SC Akmenės cementas“ 1:1 Mažeikių „Atmosfera“

FSK „Radviliškis“ 0:6 Biržų „Širvena“

Telšių „Džiugas Ateitis“ 1:2 Šiaulių „Juventa“

 

Turnyrinė lentelė:

pramoguu

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,