Logo
 Spausdinti šį puslapį

Paminėta Pasaulinė turizmo diena

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Turizmo paslaugų teikėjai renginyje ne tik susipažino su aristokratišku golfo žaidimu, bet ir patys pasimokė, pabandė žaisti. Klaipėdos r.sav.nuotr. Turizmo paslaugų teikėjai renginyje ne tik susipažino su aristokratišku golfo žaidimu, bet ir patys pasimokė, pabandė žaisti. Klaipėdos r.sav.nuotr.

     Pirmadienį Klaipėdos rajono meras Vaclovas Dačkauskas, jo pavaduotojos Rūta Cirtautaitė ir Violeta Riaukienė, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas ir jo pavaduotojai Ligita Liutikienė ir Česlovas Banevičius dalyvavo Turizmo dienai skirtame renginyje, vykusiame „National Golf Resort" golfo kurorte, Stančių kaime, Kretingalės seniūnijoje.


     Renginyje pasveikinti Klaipėdos rajono turizmo paslaugų teikėjai, pasidžiaugta naujausiais įgyvendintais projektais, augančiu turizmo paslaugų potencialu rajone, sėkmingu bendradarbiavimu vienų su kitais, su įstaigomis, seniūnijomis, nevyriausybiniu sektoriumi.

     Klaipėdos rajono savivaldybės padėkos raštai įteikti už gerą darbą Klaipėdos rajono turizmo informacijos centro filialo J. Gižo etnografinės sodybos vadovei Gintarei Atkočiūnei ir didžiausiam Baltijos šalyse Radailių kaime įsikūrusiam dinozaurų parkui „Dino parkui" − už tai, kad į Klaipėdos rajoną sutraukia tokius didelius lankytojų srautus. Padėkos raštas įteiktas jo šeimininkei Vitai Aušrienei.

     Klaipėdos rajono turizmo centro padėkos už bendradarbiavimą ir nuoširdžią pagalbą įteiktos: restoranams „Venckai Venckuose" ir „Karčema Mingė", Drevernos kultūros namų renginių organizatorei Virginai Asnauskienei, kaimo turizmo sodyboms „Strykis" ir „Prie šaltinio", buriuotojui ir laivadirbiui Simui Knapkiui, Priekulės seniūnijai ir Pajūrio regioniniam parkui.

     Kaimo turizmo sodybai „Gribžė" įteikta padėka už inovacijas kaimo turizmo versle.

     Klaipėdos rajono turizmo informacijos centro direktorė Daiva Buivydienė nuoširdžiausius padėkos žodžius išsakė savo centro darbuotojoms – visada besišypsančioms, paslaugioms, puikioms organizatorėms ir idėjų generatorėms. 

     Turizmo paslaugų teikėjai renginyje ne tik susipažino su aristokratišku golfo žaidimu, bet ir patys pasimokė, pabandė žaisti, taip pat prižadėjo bendradarbiauti su „National Golf Resort".

 

     Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras šiemet organizavo nuotraukų konkursą „Įamžink Klaipėdos rajoną", kuriame dalyvavo 17 dalyvių, pateiktos 124 fotografijos.

 

I vieta skirta Arvydui Veitui už fotografiją „Vilhelmo kanalas":

 

II vieta − Mildai Kernagienei už fotografiją „Karklės žuvėdra":


III vieta Airidai Žukienei – už fotografiją „Agluonėnų aukuro kalnas":


   Renginio akimirkos – Klaipėdos r. sav. nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,