Logo
 Spausdinti šį puslapį

IKEA plečiasi Vakarų Lietuvoje

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
IKEA nuotr. IKEA nuotr.

Spalio 1 d. Klaipėdoje pradės veikti pirmoji Lietuvoje IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta (angl. Order and Pick-UP Point). Plėtros į Vakarų Lietuvą žingsnį baldų prekybos tinklas žengė beveik po dvejų metų, kai buvo atidaryta pirmoji IKEA parduotuvė Vilniuje. Prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta suteiks galimybę Klaipėdos regiono gyventojams paprasčiau ir be papildomų išlaidų įsigyti IKEA prekių.

             

Ekspozicijos orientuotos į klaipėdiečius

Naujoji prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta užima 1400 kv. m plotą, kuriame įrengtos pirkėjų aptarnavimo vietos, baldų ekspozicijos erdvė ir logistikos sandėlis.

„Nors patalpos Klaipėdoje gerokai mažesnės nei parduotuvės Vilniuje, čia pirkėjai taip pat gali apžiūrėti siūlomus baldus ir interjero aksesuarus, pasisemti įkvėpimo ir susiplanuoti namų apstatymą, užsisakyti prekes bei jas atsiimti. Be to, ekspozicijos čia bus orientuotos į klaipėdiečius, pritaikytos išskirtiniams jų poreikiams, todėl demonstruojami uostamiesčio gyventojams patys aktualiausi sprendimai. Užsakytas prekes pirkėjai galės atsiimti po kelių dienų, tad – tai iš tiesų paprastas ir greitas būdas įsigyti IKEA baldus“, – sako IKEA Lietuva parduotuvės vadovas Marius Martinaitis.

                     

Teiks ir papildomas aptarnavimo paslaugas

Prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje bus teikiamos ir įprastos IKEA paslaugos – baldų surinkimas, įrengimas ir pristatymas į namus. Taip pat lankytojai čia galės gauti naudingų ir profesionalių patarimų, kaip susiplanuoti kambarį ar virtuvę, suderinti vonios baldus.

„IKEA vizija nuo pat pradžių buvo ir yra kurti gražesnį kasdienį gyvenimą daugeliui žmonių, pasiūlyti didelį gražių ir praktiškų baldų bei namų apstatymo prekių pasirinkimą tokiomis kainomis, kad jas galėtų įsigyti kuo daugiau žmonių. Prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta Klaipėdoje padės tai paprasčiau padaryti šio miesto ir regiono gyventojams, kuriems norint įsigyti IKEA prekes iki šiol greičiausiai tekdavo planuoti kelionę į Vilnių. Dabar net ir prireikus tik patarimo ar panorėjus pasiieškoti idėjų namams klaipėdiečiams IKEA bus ranka pasiekiama“, – sako M. Martinaitis.

                   

Klaipėdiečių poreikius aiškinosi lankydamiesi jų namuose

Anot M. Martinaičio, Klaipėdos gyventojams prekės, interjero idėjos ir sprendimai bus siūlomi atsižvelgiant į jų poreikius ir įpročius, kuriuos pažinti stengiamasi ir viešnagių jų namuose metu.

„Apsilankymai klaipėdiečių namuose, išsiaiškinimas, kokie sprendimai jiems yra reikalingiausi, kas labiausiai vertinama pačių gyventojų, yra neatsiejama IKEA asortimento sudarymo ir pateikimo pirkėjams dalis visame pasaulyje, tad ir Lietuva ne išimtis. Lankydamiesi žmonių namuose mokomės ir tobulėjame, o įgytą patirtį pritaikome kurdami daugelio poreikius atitinkančius sprendimus“, – teigia IKEA Lietuva parduotuvės vadovas.

M. Martinaičio teigimu, apsilankymų klaipėdiečių namuose metu pastebėta, kad dauguma jų turi ganėtinai mažas virtuves, todėl uostamiesčio gyventojams itin aktualūs funkcionalūs sprendimai šiai namų erdvei, kompaktiškas ir praktiškas jos apstatymas. Be to, atkreiptas dėmesys ir į nedidelių darbo erdvių, įrengtų svetainėse, taip pat sprendimų, leidžiančių optimaliai išnaudoti vonios kambarių bei balkonų erdves poreikis. Į tai bus atsižvelgiama sudarant baldų bei kitų sprendimų namams ekspozicijas IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje.

            

IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta Klaipėdoje įsikūrusi adresu Šilutės pl. 29. Lankytojai joje laukiami nuo spalio 1 d. darbo dienomis 10–20 val. ir šeštadieniais 10–18 val.

                

Apie IKEA

IKEA yra vienas didžiausių baldų mažmeninės prekybos tinklų pasaulyje, turintis 375 parduotuves 47 šalyse. Jas kasmet aplanko 821 milijonas žmonių. 1943 m. įkurtos IKEA verslo filosofija – pasiūlyti didelį gražių ir praktiškų baldų bei namų apstatymo prekių pasirinkimą tokiomis kainomis, kad jas galėtų įsigyti kuo daugiau žmonių. Daugiau informacijos apie IKEA rasite užsukę į www.IKEA.lt.

 

IKEA nuotraukos:

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,