Mano Gargždai



„Gargždų pramogos SC“ po garbingos kovos pasitraukė iš kovos dėl LFF taurės

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Simos Ulvikienės nuotr. Simos Ulvikienės nuotr.

     Antradienį LFF taurės aštuntfinalio varžybose „Gargždų pramogos SC" futbolininkai po garbingos kovos rezultatu 1:4 nusileido LFF aukščiausioje lygoje 5 vietą užimančiai Kauno „Spyrio" komandai.


     Nors rungtynių pradžioje ir visą pirmąjį pusvalandį iniciatyva priklausė Kauno „Spyrio" komandai, tačiau pirmasis įvartis krito į svečių vartus. 29 minutę G.Ratkus iš už aikštės ribų toli įmetė kamuolį, o baudos aikštelėje visų greičiausias M.Vijeikis galva kamuolį pasiuntė į vartų tinklą.

     Deja, euforija truko neilgai: vos po 2 minučių kauniečiai rezultatą išlygino.

     Antrajame kėlinyje užvirė dar aršesnė kova, gargždiškiai aktyviai priešinosi iki 64 minutės, kol galiausiai patyręs I.Dedura išvedė svečius į priekį (1:2). Pasiduoti nelinkę gargždiškiai vos po kelių minučių turėjo puikią progą sugrąžinti intrigą, tačiau po pakelto kampinio G.Ratkus į vartus smūgiavo netiksliai. 72 minutę po dar vieno reido aikštės kraštu ir perdavimo į baudos aikštelę kauniečiai trečiu įvarčiu įtvirtino savo pranašumą. Nepalūžę gargždiškiai iš paskutinių jėgų kovojo ir dar ne kartą pavojingai kontratakavo ir kėlė pavojų prie priešininkų vartų. Per rungtynių pridėtą laiką svečiai dar kartą nuginklavo R.Uosi, o rungtynių teisėjas užfiksavo rungtynių rezultatą 1:4.

     Žaidžiantis treneris T.Tamošauskas: „Varžybos vyko kaip ir tikėjomės ir kaip buvome suplanavę. Pradėjome nervingai, bet įmuštas įvartis įkvėpė ir davė pasitikėjimo savo jėgomis, tačiau greitai praleistas išlyginamasis įvartis įkvėpė ir priešininkus. Jei būtume pirmą kėlinį išlaikę persvarą, neaišku, kaip viskas butų pasibaigę. Džiugu, kad komanda žaidė futbolą, pademonstravo charakterį, o ne vien atsimušinėjo. Rungtynių pabaigoje pritrūkome jėgų, fizinio pasirengimo ir „Spyrio" komanda įrodė savo pranašumą. Tačiau vyrai įrodė, kad su visomis komandomis galima žaisti tam tinkamai pasiruošus ir nusiteikus. Gaila, dėl traumos padėti negalėjo mūsų pagrindinis puolėjas R.Malakauskas. Komandos vardu noriu padėkoti gausiai susirinkusiems žiūrovams už palaikymą, o komandai už atsidavimą ir pasiaukojimą".


     „Gargždų pramogos SC" sudėtis: R.Uosis, A.Montrimas (77min. S.Alsys), G.Ratkus, E.Bračkus, T.Vitkauskas, T.Tamošauskas, M.Jonelys (66min. E.Garbauskas), J.Triuška (83min I.Šakys), V.Norvilas (71 min. M.Žemaitaitis), O.Abramavičius (87min. M.Baranauskas), M.Vijeikis. Atsargoje liko: A.Lenkšas ir V.Mickus.

     Įvarčius pelnė: 29min. (1:0) M.Vijeikis (GP SC), 31min. (1:1) E.Mickevičius (Spyris), 64min. (1:2) I.Dedura(Spyris), 72min. (1:3) K.Gvildys (Spyris), 90+min. (1:4) D.Rekish (Spyris)


     Šeštadienį, spalio 3 d. 14 val. „Gargždų pramogos SC" komanda paskutinį kartą šį sezoną kviečia žiūrovus į stadioną, kur paskutinėse LFF II lygos vakarų zonos pirmenybių rungtynėse sieks pergalės prieš Telšių „Džiugas Ateitis" komandą. Pergalė gargždiškiams garantuotų sidabro medalius.

 

     Varžybų akimirkos – Šarūno Dužino ir Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 294 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,