Mano Gargždai



90-metė Genovaitė Veserienė atskleidė ilgaamžiškumo receptą

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Jubiliatė su rajono mero pavaduotoja Violeta Riaukiene, Socialinės paramos skyriaus vedėjos pavaduotoja Jolanta Papieviene ir Veiviržėnų seniūnijos seniūne Edita Sluckiene. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Jubiliatė su rajono mero pavaduotoja Violeta Riaukiene, Socialinės paramos skyriaus vedėjos pavaduotoja Jolanta Papieviene ir Veiviržėnų seniūnijos seniūne Edita Sluckiene. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Genovaitei Veserienei, gyvenančiai Veiviržėnų miestelyje, rugsėjo 22 d. sukako 90 metų.

 

Moteris užaugo Veiviržėnų miestelyje, prie Veiviržo upelio, 5 seserų būryje. Būdama 21-erių metų ištekėjo už našlio. Sutuoktiniai užaugino 8 vaikus. Gyvendami santuokoje atšventė Auksines vestuves. Abu sunkai dirbo, leido vaikus į mokslus. Vaikus išaugino ir išauklėjo dorais piliečiais. Gyvenimas šeimos nelepino, nes reikėjo sunkai ir daug dirbti. Ravėdavo kolūkio normas, raudavo linus, cukrinius burokus, dirbo fermose. Vyresnieji vaikai padėdavo tėvams pasirūpinti mažesniais vaikais, taip pat eidavo padėti dirbti.

Garbingą jubiliejų Genovaitė paminėjo gausiame artimųjų būryje: 8 vaikai, 17 anūkų, 17 proanūkių. Moteris jau 11 metų yra našlė.

Visų šeimos narių yra labai mylima ir gerbiama. Sulaukusi 70 metų, ji kartu su anūkės šeima aplankė Ispaniją, Vokietiją, Italiją. Genovaitė nėra paliekama viena, nes jos vaikai pasikeisdami kas savaitę gyvena kartu su ja.

Ilgaamžiškumo receptas − nesinervinti, būti linksmai, daug šypsotis, blogo žodžio kitam nesakyti ir visada būsi sveikas, nereikės vaistų.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 299 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,