Mano Gargždai



UAB „Gargždų būstas“ direktoriui – ministerijos padėka

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

     Spalio 9-ąją Jonavoje surengtame Pasaulinės būsto dienos minėjime pristatyti ir pažymėti aktyviausi ir labiausiai nusipelnę renovacijos proceso dalyviai – savivaldybės, bendrijos, administruojančios įmonės, statybos techniniais prižiūrėtojai ir t.t.


     Už iniciatyvą organizuojant daugiabučių namų atnaujinimo (modernizavimo) projektų įgyvendinimą aplinkos ministro padėka įteikta ir UAB „Gargždų būstas" direktoriui Rimvydui Rameikai.

     Į renginio organizatorių – Aplinkos ministerijos, Būsto energijos taupymo agentūros, Jonavos rajono savivaldybės ir asociacijos „Lietuvos butų ūkis" – kvietimą teikti kandidatus šiemet pasiūlytoms 9 nominacijoms pateiktos 85 paraiškos.

     „Sėkminga renovacija – tai gero komandinio darbo rezultatas. Siekiant bendro tikslo svarbus kiekvieno dalyvio indėlis ir pastangos, todėl šiemet pagerbsime aktyviausius renovacijos proceso dalyvius – bendrijas, administruojančias įmones, statybų įmones, techninius prižiūrėtojus, savivaldybes. Linkime, kad jų pavyzdys būtų sektinas", – sakė aplinkos ministras Kęstutis Trečiokas.

     Vertinimo komisija atrinko 35 nominantus, iš jų: už darnų daugiabučio ir gyvenamosios aplinkos atnaujinimą – 3 daugiabučių namų savininkų bendrijų pirmininkai, už iniciatyvą organizuojant daugiabučių namų atnaujinimo projektų įgyvendinimą – 6 daugiabučius namus administruojančios bendrovės, už sklandų ir sėkmingą daugiabučių namų atnaujinimo projektų įgyvendinimo organizavimą – 8 namus administruojančios bendrovės ir bendrijų pirmininkai, už nuoseklią ir reiklią daugiabučių namų modernizavimo rangos darbų priežiūrą – 3 techniniai prižiūrėtojai, už indėlį atnaujinant daugiabučius namus ir siekį sukurti darnią gyvenamąją aplinką – 6 savivaldybės, už gerai organizuotą ir kokybišką daugiabučių namų atnaujinimo darbų vykdymą – 3 statybos bendrovės, už viešojo administravimo pastangas skatinti darnią gyvenamųjų namų ir aplinkos priežiūrą bei atnaujinimą – 4 nominantai. Už svarų indėlį organizuojant renovuojamų namų statybos darbų kokybės kontrolę pagerbta Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos viršininkė Laura Nalivaikienė. Europos investicijų banko atstovybės Lietuvoje vadovė Junona Bumelytė – už svarų indėlį ir aktyvų dalyvavimą sprendžiant daugiabučių namų atnaujinimo projektų finansavimą.

     Atrinktiems nominantams įteiktos aplinkos ministro padėkos ir atminimo dovanos.

     Pasaulinė būsto diena Lietuvoje minima ketvirtą kartą.

 

Nominantų sąrašą rasite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 155 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,