Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gimnazistai gerumu dalijosi Socialinių paslaugų centre

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Susitikimo akimirka. Susitikimo akimirka.

     Sako, kad laimė atitenka duodantiesiems. Nesvarbu, ką: kartu smagiai praleistą laiką, paramą sunkią akimirką, padėką, gerą žodį, supratimą. Tuo įsitikinome mes, „Vaivorykštės" gimnazijos IIIh klasės mokiniai, spalio 14 dieną apsilankę Gargždų socialinių paslaugų centre.


     Susitikimas su dienos centro lankytojais auklėtojos Lidijos Vaitkienės buvo aptartas gerokai iš anksto, todėl mūsų atvykimas nei darbuotojų, nei lankytojų nenustebino. Priešingai – gerokai nustebinti buvome mes, nes šeimininkai labai džiaugsmingai ir dėmesingai mus sutiko, vaišino arbata ir savo keptu pyragu, net parodė dar nė karto auditorijai nevaidintą spektaklį.

     Džiaugėmės, stebėjomės ir gėrėjomės. Ir patys šeimininkus pradžiuginome: atnešėme dovanų knygų, stalo žaidimų, kuprinių, įvairių rūbų, paruošėme trumpą muzikinę programą. Padainavome gerai žinomas Vytauto Kernagio dainas „Žiemą vasarą", „Kai žydi vyšnios Suvalkijoj", Jurgos Šeduikytės „Nebijok", mums pritarė ir žiūrovai. Pasibaigus koncertinei daliai, pasidalinome gyvūnėlių nuotraukomis ir šnekučiavomės apie savo augintinius. Bendravimas taip įtraukė, kad net 6 mokiniai apsisprendė savanoriauti šioje įstaigoje.

     Popietės laikas tirpte ištirpo: ir dienos centro šeimininkai, ir mes, jų svečiai, gavome didelę dozę šilumos, artumo ir gerumo. Džiaugiamės tuo, nes gerumo gali išmokti tik pats jį patirdamas. Centro darbuotojai bei lankytojai taip pat džiaugėsi, kad juos aplankė toks didžiulis pulkas mokinių. Administracija tikisi, kad tokių susitikimų bus ir daugiau, kad atsiras norinčių savanoriavimu praturtinti dienos centro lankytojų laiką.

 

Gimnazistų nuotraukose – susitikimo akimirkos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,