Mano Gargždai



Pareigūnai aptarė darbo rezultatus

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr.

Praėjusį penktadienį Klaipėdos rajono policijos komisariate apsilankė apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Alfonsas Motuzas, jo pavaduotojas Raimondas Vaitkevičius ir Personalo skyriaus viršininkas Rolandas Andriuškevičius.

 

Apsilankymo tikslas – aptarti šių metų devynių mėnesių rajono policijos komisariato veiklos rezultatus. Pasitarime be AVPK vadovų dalyvavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkė Rasa Stasiulaitienė, policijos komisariato padalinių vadovai ir vyriausieji tyrėjai.

Komisariato viršininkė supažindino pasitarimo dalyvius su policijos komisariato veiklos rezultatais, atkreipdama dėmesį į problemas ir prioritetus.

AVPK viršininkas informavo, kaip rajono policijos komisariatas vykdo veiklos plane numatytas priemones, kokie rodikliai nepilnai įvykdyti, kur reikėtų pasitempti. Buvo aptarta numatoma pertvarka policijos komisariato operatyvaus valdymo grupėje ir organizaciniame poskyryje. AVPK vadovai supažindino su numatomomis pertvarkomis įsigaliojant naujam Statutui. Pažymėta, kad bus didinami atlyginimai policijos pareigūnams, ypač pirminės grandies, tačiau tam būtina išlaikyti tam tikrą etatų nekomplektą. Buvo pažymėta, kad numatomas atlyginimų didinimas dar labiau turėtų motyvuoti pareigūnus geriau dirbti.

Aptarti kiti svarbūs policijos komisariatui klausimai.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 260 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,